ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μήτρογλου είπε "όχι" σε 5,5 εκατ. ευρώ από Σ. Αραβία και περιμένει

Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Ατλέτικο
Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Έτοιμος για επιστροφή στον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Μήτρογλου ενόψει Γενάρη, αλλά περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Αχμέντ Χασάν. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφασίζει. Το SPORT24 έχει το ρεπορτάζ.

Έτοιμος για επιστροφή στον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά ρυθμιστής της υπόθεσης παραμένει ο Αχμέντ Χασάν. Οι παρενέργειες που προκάλεσε στον Αιγύπτιο επιθετικό η περιπέτεια με τον κορονοϊό, δεν του έχουν επιτρέψει να πατήσει και πάλι χορτάρι για να βοηθήσει την ομάδα, με αποτέλεσμα να γίνονται σκέψεις για προσθήκη ενός ακόμη φορ, με τον Έλληνα διεθνή να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Το SPORT24 αναφέρθηκε και πριν από μερικές ημέρες στη συγκεκριμένη υπόθεση. Σήμερα αποκαλύπτει και όλες τις νεότερες πληροφορίες. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Μήτρογλου υπάρχει μια άτυπη συμφωνία σε προφορικό επίπεδο. Πέρα από την… ανοικτή πόρτα για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, υπάρχει γνώση εκατέρωθεν και για τις απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα, στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης των “ερυθρολεύκων” έχουν πλήρη γνώση και για τα χρήματα που παίρνει ο “πιστολέρο” στη Μαρσέιγ (σ.σ. 2,5 εκατ. ευρώ "καθαρά" ετησίως), με την οποία έχει συμβόλαιο έως το τέλος της περιόδου και για το πώς μπορεί να φύγει και για το τι θέλει για να επιστρέψει. Από την άλλη πλευρά, ο Μήτρογλου ξέρει τι μπορεί να του προσφέρει ο Ολυμπιακός, είναι σύμφωνος, ζητά ένα συμβόλαιο 1,5 έτους και περιμένει το κάλεσμα, αν κι εφόσον το αποφασίσουν οι αρμόδιοι.

Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, αυτό ουσιαστικά είναι τακτοποιημένο ήδη. Το ζητούμενο είναι αν θα ανάψει το πράσινο φως ο Πέδρο Μαρτίνς, απόφαση η οποία είναι σε συνάρτηση με την κατάσταση του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό παρακολούθηση λόγω επιπλοκής που του προκάλεσε ο Covid 19, με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα για επιστροφή στη δράση τον Γενάρη. Οι αρμόδιοι του ιατρικού τιμ, ωστόσο, πέρα από το ότι θα τον υποβάλλουν σε νέα τεστ και τους επόμενους μήνες, προκειμένου να είναι 100% σίγουροι πως είναι ετοιμοπόλεμος, δεν θα ρισκάρουν αν δεν πειστούν ότι όλα κυλούν ομαλά.

Ο... ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ο “Μητρογκόλ” ξέρει ότι επιστρέφοντας στον Πειραιά δεν θα είναι πρώτο βιολί. Τη μπαγκέτα έχει ο Ελ Αραμπί, ο οποίος ανανέωσε και το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2022. Πίσω του ο -υγιής- Χασάν έχει αποκτηθεί για τα επόμενα χρόνια και ο προπονητής ποντάρει πολλά πάνω του. Επίσης, τελευταία εμφανίστηκε στο προσκήνιο και ο νεαρός Κάιπερς, επιθετικός πλήρους μέλλοντος, ο οποίος πέτυχε και το πρώτο του γκολ στο ματς της Λαμίας. Θέση για τον Μήτρογλου μπορεί να υπάρξει, χώρος είναι άγνωστο αν θα υπάρξει...

Η επιθυμία του Κώστα, πάντως, είναι τέτοια που ενώ δεν έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, απάντησε πρόσφατα αρνητικά σε μία απίθανη από τη Σαουδική Αραβία, με την προσφορά να φτάνει στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Περιμένει και δείχνει με τη στάση του ότι θέλει να γυρίσει στα παλιά λημέρια. Αν τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς κρίνει ότι δεν τον χρειάζεται, ή ότι δεν θέλει ένας επιθετικός με αυτό το βιογραφικό που προέρχεται από τον Ολυμπιακό, να βρίσκεται συχνά στην εξέδρα, θα ψάξει για την επόμενη εναλλακτική. Με πρόθεση, αν δεν γυρίσει Ελλάδα, να παραμείνει σε ευρωπαϊκό έδαφος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ