ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υπέγραψε έως το 2022 ο Αραμπί

Ο Αραμπί πανηγυρίζει γκολ απέναντι στον Ατρόμητο
Ο Αραμπί πανηγυρίζει γκολ απέναντι στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έως το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν θέλοντας να δέσουν από νωρίς τον Μαροκινό επιθετικό, έφτασαν σε συμφωνία μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Αραμπί λοιπόν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2022, ενώ ο Μαροκινός θα έχει και αυξημένες απολαβές.

Ο εκπρόσωπός του είχε βρεθεί στην Ελλάδα και συζήτησε σε ένα καλό κλίμα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και κάπως έτσι οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, εφόσον έβλεπαν το μέλλον τους μαζί. Η υπόθεση είχε λήξει ουσιαστικά εδώ και έναν μήνα, όμως τώρα υπήρξαν οι άμεσες εξελίξεις.

Ο Αραμπί αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και το προηγούμενο συμβόλαιό του είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Με τους ερυθρόλευκους έχει αγωνιστεί σε 65 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει 36 γκολ και έχοντας μοιράσει οκτώ ασίστ.

Την φετινή σεζόν έχει φτάσει τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και σπάει τα κοντέρ της αποτελεσματικότητας, καθώς έχει κάνει μόλις 20 τελικές μέχρι στιγμής και μετράει 40% ευστοχία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ