ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Jogo: "Τον Ιανουάριο στη Μπράγκα ο Βινάγκρε"

O Jogo: "Τον Ιανουάριο στη Μπράγκα ο Βινάγκρε"
Ο Βινάγκρε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε αναμένεται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο στη Μπράγκα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας "O Jogo". Ο μπακ που ανήκει στη Γουλβς και παίζει δανεικός στον Ολυμπιακό δεν έχει πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στη Μπράγκα θα συνεχίσει την καριέρα του τον Ιανουάριο ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Σύμφωνα με την "O Jogo", ο Πορτογάλος μπακ θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Γουλβς στους "μινιότος", καθώς ο βασικός τους αριστερός μπακ, Φρανσίσκο Μόουρα, τραυματίστηκε και χάνει τη σεζόν.

Ο Βινάγκρε δόθηκε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Γουλβς για να αποτελέσει τον αντί-Τσιμίκα, χωρίς να το καταφέρει. Έχει κάνει μέχρι σήμερα τέσσερις συμμετοχές, μόνο ένα 90λεπτο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, και ο ίδιος ο Βινάγκρε βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στη Μπράγκα, αλλά και πως αποτελεί επιλογή του προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Σημειώνεται, επίσης, πως λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, η FIFA κατ' εξαίρεσιν επιτρέπει σε έναν ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες, κάτι που δεν ίσχυε παλαιότερα. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός είχε παίξει φέτος με τη Γουλβς προτού συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Η Μπράγκα έπαιξε φέτος με την ΑΕΚ στο Europa League. Στην Πορτογαλία επικράτησε με 3-0 και στο ΟΑΚΑ με 2-4.

Δείτε το δημοσίευμα της O Jogo:

O Jogo: "Τον Ιανουάριο στη Μπράγκα ο Βινάγκρε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΟΥΛΒΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ