ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πέδρο Μαρτίνς ολοκληρώθηκαν και έτσι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές των ερυθρόλευκων συνεχίζει την καριέρα του στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, υπογράφοντας μέχρι το 2024.

Από το 2018 ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο 51χρονος Πορτογάλος προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά για νέο συμβόλαιο, υπογράφοντας επέκταση δύο χρόνων, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ήταν μέλημα του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς και το πέτυχε. Οι δύο πλευρές ήταν θετικές για τη συνέχιση της κοινής τους πορείας, έτσι λοιπόν δεν άργησε να γίνει το νέο deal.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό από τις αρχές του Δεκέμβρη, όταν και είχε προκύψει ενδιαφέρον από την Αλ Νασρ, την οποία απέρριψε. Αρκετές ήταν οι φορές όλα αυτά τα χρόνια, που ο Πορτογάλος έκλεισε τα αυτιά του σε Σειρήνες και στα πετροδόλαρα δείχνοντας το δέσιμο του με τους ερυθρόλευκους και την εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ που ο ίδιος δομεί.

"Είναι μεγάλη ευτυχία και υπερηφάνεια, όλοι γνωρίζουμε ότι νιώθω σαν το σπίτι μου. Έχω τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω" ήταν τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς, σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του παρέδωσε μία καινούργια ομάδα το καλοκαίρι του 2018 και ο Πορτογάλος την βελτίωσε, την εξέλιξε, με συνέπεια οι ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν πρόπερσι το νταμπλ, πέρυσι το πρωτάθλημα και τώρα έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο για τρίτη διαδοχική σεζόν. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα και εν τέλει υπήρξε συμφωνία.

Να σημειωθεί πως και οι δύο προηγούμενες συμφωνίες του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς είχαν διάρκεια δύο ετών. Η πρώτη ήταν τον Απρίλη του 2018, όταν και ανακοινώθηκε η πρόσληψή του και η δεύτερη την άνοιξη του 2020, στην προηγούμενη επέκτασή του. Πάντως, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, όπως και στο προηγούμενο του συμβόλαιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την 1η Ιουλίου του 2018 έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 196 παιχνίδια, ενώ έχει πετύχει 131 νίκες, 35 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ έχει μόλις 30 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το 2024. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου το 2018 και από τότε έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό σε 196 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 131 νίκες, 35 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενός Κυπέλλου και τη φετινή σεζόν η ομάδα, υπό τις οδηγίες του, βρίσκεται στην πρώτη θέση, ούσα αήττητη, ενώ συνεχίζει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στους «32» του UEFA Europa League".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ