ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η στιγμή που Μαρινάκης και Μαρτίνς υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Βαγγέλη Μρινάκη υπογράφουν την επέκταση της συνεργασίας τους
Ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Βαγγέλη Μρινάκη υπογράφουν την επέκταση της συνεργασίας τους PRINTSCREEN

Σε LIVE σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA υπογράφηκε η επέκταση της συνεργασίας Ολυμπιακού και Πέδρο Μαρτίνς, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποθεώνει τον Πορτογάλο προπονητή.

Σε ζωντανή σύνδεση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του MEGA υπέγραψαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέδρο Μαρτίνς την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος προπονητής συμφώνησαν για να συνεχίσουν την επιτυχημένη κοινή τους πορεία, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο τον οποίο επέλεξε το καλοκαίρι του 2018.

"Είμαστε χαρούμενοι γιατί δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι καλός φίλος μέλος της οικογένειας, γιατί πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος, μπορείς να τον εμπιστεύεσαι να συζητάς και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδας της χώρας. Για αυτό δεν είχαμε να συζητούμε πολλά για να ανανεώσουμε για τα δύο χρόνια.

Δεδομένη η αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι και τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι κοντά μας, να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια, όρεξη να έχουμε για επιτυχίες" ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του τόνισε: "Είναι μεγάλη ευτυχία και υπερηφάνεια, όλοι γνωρίζουμε ότι νιώθω σαν το σπίτι μου. Έχω τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου για όλη τη δουλειά, για να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι με επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ