ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προχωρούν οι συζητήσεις με τον Μαρτίνς για νέο διετές συμβόλαιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς INTIME

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις συζητήσεις του με τον Πέδρο Μαρτίνς για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και οι επαφές αφορούν διετή συνεργασία.

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε το κέντρο της άμυνας του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή με την προσθήκη του Κώστα Μανωλά, ενώ παράλληλα λύθηκε και το ερωτηματικό στα κεντρικά χαφ, καθώς ο Μαντί Καμαρά δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην πατρίδα του ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Πλέον, τα ανοιχτά θέματα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Πέδρο Μαρτίνς και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί που λήγουν στο τέλος της σεζόν και η μεταγραφή αριστερού μπακ.

Σχετικά, με τον Πορτογάλο τεχνικό, πληροφορίες αναφέρουν πως προχωρούν οι συζητήσεις με ερυθρόλευκη ΠΑΕ για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ό,τι αυτές βρίσκονται σε καλό δρόμο. Κατά τις ίδιες πηγές, οι επαφές αφορούν διετή συνεργασία, μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Όπως ακριβώς ήταν και οι δύο προηγούμενες.

Οι δύο πλευρές είναι θετικές για την συνέχιση της κοινής πορείας τους και υπάρχει καλή διάθεση για την επίτευξη συμφωνίας το προσεχές διάστημα. Ο Μαρτίνς αναμένεται την Πέμπτη (23/12) να αναχωρήσει για την πατρίδα του για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του ανθρώπους (θα δοθεί στους παίκτες ολιγοήμερη άδεια), αλλά έχει γίνει μια πρώτη επαφή και προεργασία μεταξύ του ίδιου και του μάνατζερ του με την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας

Ο 51χρονος προπονητής δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό και στις αρχές του μήνα (5/12) είχε κάνει και δήλωση, όταν προέκυψε το ενδιαφέρον από την Αλ Νασρ στην οποία, μεταξύ άλλων, είχε υποστηρίξει τα εξής: "Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός. Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιο μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η πειραϊκή ΠΑΕ, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι με τον Μαρτίνς. Η διοίκηση του παρέδωσε μία καινούργια ομάδα το καλοκαίρι του 2018 και ο Πορτογάλος την βελτίωσε, την εξέλιξε, με συνέπεια οι ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν πρόπερσι το νταμπλ, πέρυσι το πρωτάθλημα και τώρα έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Όλα αυτά μπαίνουν στη ζυγαριά και δείχνουν πως δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχιστεί η επιτυχημένη συνταγή. Ο Μαρτίνς έχει κάνει και λάθη, αλλά ποιος είναι αλάνθαστος; Το θέμα είναι η καλή συνεργασία και κυρίως το αποτέλεσμα. Και εκεί η διοίκηση και ο Πορτογάλος τα έχουν πάει περίφημα.

Παρεμπιπτόντως, θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Μαρτίνς έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη περίοδο εισέπραξε 1.800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους. Αποτελεί και αυτό μία σημαντική παράμετρος. Ο Πορτογάλος διανύει τον τέταρτο χρόνο του στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας και θα έμπαινε στη διαδικασία για κάτι άλλο, μόνο αν ερχόταν πρόταση από ομάδα της Αγγλίας ή από κάποια από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς βρίσκονται σε εξέλιξη και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές οδεύουν προς συμφωνία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ