ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Μανωλάς: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Μανωλάς: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον Ολυμπιακό
OLYMPIACOS FC

Έπειτα από 7,5 χρόνια ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει στο Λιμάνι του. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου στόπερ.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Κώστας Μανωλάς. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου στόπερ, ο οποίος επιστρέφει στο Λιμάνι του ύστερα από 7,5 χρόνια στην Ιταλία.

Ο Μανωλάς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Ο Μανωλάς έφτασε την Τετάρτη (16/12) στην Ελλάδα, ενώ την Πέμπτη το απόγευμα πήγε στα γραφεία των ερυθρόλευκων, όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επίτευξη της συμφωνίας με την Νάπολι, ενώ η μεταγραφή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου".

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τον Θέμη Καίσαρη περιέγραψαν και σχολίασαν τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, ενώ ο Αλέξανδρος Ξενικάκης μετέφερε όλες τις εξελίξεις από την άφιξη του διεθνούς στόπερ στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η ανακοίνωση της Νάπολι για τη μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, με τους παρτενοπέι να αναφέρουν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter: "Η Νάπολι ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Αυτή θα επισημοποιηθεί και θα τεθεί σε ισχύ με το άνοιγμα του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου του 2022".

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ