ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ πήρε στην πρώτη ομάδα τον Καλογερόπουλο

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Ο Αλέξης Καλογερόπουλος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας EUROKINISSI

Ο Μίτσελ ανέβασε τον Αλέξη Καλογερόπουλο στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει δηλωθεί στη λίστα Β΄ της ομάδας στην Ευρώπη.

Μετά τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο ήρθε η σειρά του 18χρονου στόπερ Αλέξη Καλογερόπουλου να ανέβει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού κατόπιν επιθυμίας του Μίτσελ.

Ο Καλογερόπουλος είχε κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε ηλικία 16 ετών, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια των play-offs της σεζόν 2020-21 απέναντι στον Άρη στο Βικελίδης, τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον νεαρό αμυντικό στις επιλογές του την περασμένη περίοδο, με συνέπεια ο τελευταίος να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Β΄ (13 αγώνες, 1 ασίστ).

Ο Μίτσελ όμως ανέβασε πάλι τον Καλογερόπουλο στην πρώτη ομάδα, ο οποίος έχει δηλωθεί στη λίστα Β΄ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και απομένει να δούμε αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με την Καραμπάγκ (13/10, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ