ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αμπουμπακάρ Καμαρά και Βρσάλικο υπογράφουν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη σε αγώνα της Super League Interwetten.
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τη φανέλα του Άρη INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό, ενώ τα προσεχή εικοσιτετράωρα ο Σίμε Βρσάλικο θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να συλλέξει νέες υπογραφές ποδοσφαιριστών. Μετά τις ανανεώσεις των Αραμπί, Βαλμπουενά και Παπαδόπουλου και τις μεταγραφές των Άβιλα, Ζινκερνάγκελ και Αλίγιαγκιτς, άλλοι δύο παίκτες αναμένεται να ακολουθήσουν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πειραϊκή ΠΑΕ θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά τη Δευτέρα (27/6) ή το αργότερο την Τρίτη (28/6) και, παράλληλα, θα επικυρώσει τη συμφωνία με τον Βρσάλικο την Τρίτη (28/6) που αναμένεται ο παίκτης στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με τον Άρη για τη μεταγραφή του γεννημένου στη Γαλλία αλλά διεθνή με τη Μαυριτανία επιθετικού και θα καλύψουν και το υπόλοιπο του ποσού των δόσεων (περίπου 2.500.000 ευρώ) που έχει να λαμβάνει η Φούλαμ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ εκείνο του Βρσάλικο είναι διετές με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς στην Αυστρία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ