ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Παλεύει να κλείσει τον Ακουοκού, κοντά και στον Μπρίνιτς

Ο Πολ Ακουόκου με την φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού
Ο Πολ Ακουόκου με την φανέλα της Ακτής Ελεφαντοστού 2023 IAN WALTON / AP PHOTO

Ο Χεζέ είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό και αναμένεται στη χώρα μας άμεσα, με τον Ολυμπιακό να παλεύει να κλείσει και τον Ακουοκού, ενώ φουλάρει και για τον Μπρίνιτς. Έτοιμος να φτάσει στα άκρα για τον Χουάνγκ.

Η υπόθεση του Χουάνγκ απασχολεί εντόνως τον Ολυμπιακό από την Πέμπτη και αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια. Οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν το θέμα στα άκρα, φτάνοντας μέχρι και την FIFA, καθώς θεωρούν ότι έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους και δεν προτίθενται να κάνουν πίσω. Ο Νοτιοκορεάτης δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και προς το παρόν ο ίδιος δεν τοποθετείται επισήμως, αφήνοντας τους εκπροσώπους του να κινούνται εξ ονόματός του.

Από 'κει και πέρα, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση, καθώς υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα και πλησιάζουμε στα μέσα Αυγούστου. Στόχος του Αντόνιο Κορδόν είναι να κλείσουν μια μια οι υποθέσεις και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει τα απαραίτητα όπλα στη φαρέτρα του ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην τελική ευθεία του Χεζέ

Οι ερυθρόλευκοι, όπως γράψαμε και την Παρασκευή (11/8), κλείνουν άμεσα την υπόθεση του Σαντιάγκο Χεζέ, την περίπτωση του οποίου δουλεύουν εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, ο 21χρονος μέσος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. Σύμφωνα με τους Αργεντίνους, το deal έχει κλειδώσει για ένα ποσό που πλησιάζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, με την Ουρακάν να κρατάει ποσοστό του.

Παλεύει για Ακουοκού, κοντά και στον Μπρίνιτς

Στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού έχει επανέλθει δυναμικά και το όνομα του Πολ Ακουοκού. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος της Μπέτις είχε συνδεθεί με τους ερυθρόλευκους και τα τέλη του Ιουνίου, με την περίπτωσή του όμως να μην περνάει τότε, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πηγές από την Ισπανία υποστηρίζουν πως η πειραϊκή ομάδα προσφέρει 2 εκατ. ευρώ στην Μπέτις για τον Ιβοριανό άσο που μπορεί και αυτός να έρθει άμεσα, προκειμένου να κλείσουν οι θέσεις στα χαφ.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση και στα άκρα της επίθεσης και εκλεκτός είναι ο Ιβάν Μπρίνιτς, με τους ερυθρόλευκους να φουλάρουν για την απόκτησή του, καθώς απομένουν μονάχα λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του deal. Το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης έγραψαν το Σάββατο (5/8) πως ο 21χρονος Κροάτης εξτρέμ ενημέρωσε την ομάδα του σχετικά με το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, επισημαίνοντας τη διάθεση των Πειραιωτών να καταβάλλουν το buy out, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ