ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλείνει τον Χεζέ, αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα

Jostin Alarcon of Peru's Sporting Cristal, left, and Santiago Hezze of Argentina's Huracan battle for the ball during a Copa Libertadores soccer match in Lima, Peru, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Martin Mejia)
Jostin Alarcon of Peru's Sporting Cristal, left, and Santiago Hezze of Argentina's Huracan battle for the ball during a Copa Libertadores soccer match in Lima, Peru, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Martin Mejia) AP PHOTO / MARTIN MEJIA

Ο Ολυμπιακός κλείνει άμεσα την υπόθεση του Σαντιάγκο Χεζέ και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την ενίσχυσή του στον άξονα. Οι ερυθρόλευκοι κλείνουν άμεσα την υπόθεση του Σαντιάγκο Χεζέ, την περίπτωση του οποίου οι άνθρωποι των Πειραιωτών δουλεύουν εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, ο 21χρονος μέσος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του. Σύμφωνα με τους Αργεντίνους, το deal έχει κλειδώσει για ένα ποσό που πλησιάζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, με την Ουρακάν να κρατάει ποσοστό του.

Με την απόκτησή του οι ερυθρόλευκοι βάζουν στη φαρέτρα του έναν νεαρό, ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως έχει τις δυνατότητες και την όρεξη να κάνει τη διαφορά.

Όλη του τη ζωή αγωνίζεται στην Ουρακάν, ενώ από το 2020 είναι στην πρώτη ομάδα των Αργεντινών με 121 συμμετοχές, εννέα γκολ και οκτώ ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ