ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πλησιάζει στον Χεζέ, στο κάδρο και ο Ακουοκού, μετά τις εξελίξεις με Χουάνγκ

Santiago Hezze of Argentina's Huracan, right, argues with referee Andres Matonte, center, after checking the VAR, as Renato Solis, back, of Peru's Sporting Cristal looks on during a Copa Libertadores soccer match at Tomas Duco stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Santiago Hezze of Argentina's Huracan, right, argues with referee Andres Matonte, center, after checking the VAR, as Renato Solis, back, of Peru's Sporting Cristal looks on during a Copa Libertadores soccer match at Tomas Duco stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 9, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello) AP PHOTO / GUSTAVO GARELLO

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την απαίτηση του Χουάνγκ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Πλησιάζουν στον Σαντιάγκο Χεζέ οι ερυθρόλευκοι, ενώ στο κάδρο ξαναμπαίνει το όνομα του Πολ Ακουοκού.

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τον Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται γι' ακόμη δύο χρόνια με συμβόλαιο και πλέον το νομικό τμήμα των ερυθρολεύκων αναλαμβάνει δράση.

Με τον Κορεάτη μέσο να είναι εκτός ομάδας, ουσιαστικά δημιουργείται κενό στον άξονα, το οποίο καλείται να καλύψει ο Ολυμπιακός. Σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Σαντιάγκο Χεζέ, μία υπόθεση βέβαια που δουλεύουν οι ερυθρόλευκοι εδώ και αρκετό καιρό, άσχετα από τον Χουάνγκ.

Οι Αργεντίνοι έχουν αποκαλύψει πως ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε συμφωνία με την Ουρακάν για τον 21χρονο μέσο, ο οποίος δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το deal έχει κλείσει για ένα ποσό που πλησιάζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, με την Ουρακάν να κρατάει το 10% του ποσοστού.

Με την απόκτησή του οι ερυθρόλευκοι αποκτούν έναν νεαρό, ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως έχει τις δυνατότητες και την όρεξη να κάνει τη διαφορά. Όλη του τη ζωή αγωνίζεται στην Ουρακάν, ενώ από το 2020 είναι στην πρώτη ομάδα με 121 συμμετοχές, εννέα γκολ και οκτώ ασίστ.

Στο κάδρο και ο Πολ Ακουοκού

Στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού επανέρχεται το όνομα του Πολ Ακουοκού. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος της Μπέτις είχε συνδεθεί με τους ερυθρόλευκους και τα τέλη του Ιουνίου, με την περίπτωσή του όμως να μην περνάει τότε.

Τώρα, όμως η υπόθεση αυτή φαίνεται πως βγαίνει ξανά στην επιφάνεια, με τους ερυθρόλευκους να ζητούν την περαιτέρω ενίσχυσή τους στη μεσαία γραμμή. Ο Ακουοκού έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Ο Ακουόκου ανήκει στην Μπέτις από το 2018 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 10 ματς πρωταθλήματος με τους βερδιμπλάνκος (16 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις). Η ισπανική ομάδα το προηγούμενο διάστημα να είχε στόχο να τον πουλήσει για τρία εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ