ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι ερυθρόλευκοι το παλεύουν για ντε λα Φουέντε, ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης δύο εξτρέμ

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε
Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε @ 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε, με τον Κάρλος Κορμπεράν να βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του 21χρονου Αμερικανού εξτρέμ. Ανοικτό να πάνε για δύο μεταγραφές στα άκρα της επίθεσης οι ερυθρόλευκοι.

Ο Κάρλος Κορμπεράν εμφανίζεται θετικός στην προοπτική απόκτησης του Κόνραντ ντε λα Φουέντε και η διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, προσπαθεί το τελευταίο διήμερο να έρθει σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ, ο οποίος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μασσαλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και η τελευταία είναι ανοιχτή, τόσο στο ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς όσο και στην παραχώρησή του με πώληση των δικαιωμάτων του. Η Μαρσέιγ είχε αποκτήσει τον Κόνραντ από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι αντί τριών εκατομμυρίων και τώρα ζητάει τα διπλάσια χρήματα, δηλαδή έξι εκατ. ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι το παλεύουν για να κάνουν δικό τους τον Ντε Λα Φουέντε, αλλά δεν είναι μόνοι στην υπόθεση, καθώς τον παίκτη έχουν πλευρίσει η Μπεσίκτας, η Μπέρνλι, η Γκλάντμπαχ και η Πόρτο -αν και αρχικά υπήρξε συμφωνία, ο παίκτης δεν θα πάει στη Βαγιαδολίδ.

Παρεμπιπτόντως, η Μπεσίκτας έχει μπει σφήνα και στην απόκτηση του Γιοβάνε Καμπράλ, ο οποίος επίσης απασχολεί εδώ και καιρό την πειραϊκή ομάδα και είναι προς παραχώρηση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ανοικτό να κινηθούν για δύο εξτρέμ οι ερυθρόλευκοι

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση δύο εξτρέμ μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ενός αριστεροπόδαρου και ενός δεξιοπόδαρου.

Ο Ντε Λα Φουέντε είναι δεξιοπόδαρος, αλλά παίζει κυρίως στη θέση του αριστερού εξτρέμ και αυτό που αρέσει στον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πως διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση, ντρίμπλα, ασίστ, είναι καλός στο 1vs1 και βγάζει ενέργεια, σπιρτάδα και ένταση στο παιχνίδι του. Αν και είναι μόλις 21 ετών έχει συνολικά 67 συμμετοχές, 13 γκολ και 10 ασίστ.

Ο Αμερικανός επιθετικός εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ (KIN Partners, με έδρα το Λονδίνο), που έχει τον Άβιλα και τον Αλίγιαγκιτς, τους οποίους απέκτησε ο Ολυμπιακός τούτο το καλοκαίρι. Επίσης, το συγκεκριμένο γραφείο εκπροσωπεί και τον Νίκο Μελαμέντ της Εσπανιόλ, ο οποίος είχε προταθεί τον περασμένο μήνα στους ερυθρόλευκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ