ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Σολμπάκεν αποφάσισε να πάει στους ερυθρόλευκους σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο

Roma's Ola Solbakken celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Roma and Hellas Verona, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Feb. 19, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Ola Solbakken celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Roma and Hellas Verona, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Feb. 19, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο σε ανάρτησή του αποκάλυψε ότι ο Όλα Σολμπάκεν αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού.

Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει πως ο Όλα Σολμπάκεν βρισκόταν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σασουόλο. Τελικά, ο 24χρονος Νορβηγός μεσοεπιθετικός (1,86μ.) της Ρόμα φέρεται να αποφάσισε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Σολμπάκεν επέλεξε τον Ολυμπιακό με τις διαδικασίες να τρέχουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται, ότι η πειραϊκή ΠΑΕ μπορεί να κάνει μεταγραφές και πέρα από την 1η Σεπτεμβρίου όπου κλείνουν οι περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει να έχει τελειώσει με την απόκτηση σέντερ φορ, εξτρέμ και κεντρικού χαφ το αργότερα μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου προκειμένου να δηλώσει του παίκτες στη λίστα της UEFA για τους ευρωπαϊκούς αγώνες στη φάση των ομίλων.

Αυτός είναι ο Όλα Σολμπάκεν

Ο 24χρονος Νορβηγός αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά κυρίως παίζει στα δεξιά. Αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Ρόζενμποργκ από την οποία τον απέκτησε η Ράνχεϊμ τον Ιανουάριο του 2018.

Εκεί έμεινε για δύο χρόνια και στη συνέχεια μετακόμισε στην Μπόντο Γκλιμτ. Στα 2,5 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της έκανε το ξεπέταγμά του αφού σε 91 συμμετοχές μέτρησε 20 γκολ και 24 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του με αυτήν έκαναν την Ρόμα να τον αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο. Με την ομάδα του Μουρίνιο είχε 15 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ, ωστόσο δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε προερχόμενος πολλές φορές από τον πάγκο.

Επιπρόσθετα ο Σολμπάκεν είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Νορβηγίας, ενώ έχει αγωνιστεί και οκτώ φορές με την ανδρών πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ