ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εν αναμονή της απάντησης της Ρόμα και του Σολμπάκεν, επαφές για Ντεσπόντοφ

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ PHOTO CREDITS: DANIL SHAMKIN/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Κληρώνει για τον Όλα Σολμπάκεν και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε επαφές για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σασουόλο βρίσκεται ο Όλα Σολμπάκεν, με τη Λιλ και τη Λανς να βρίσκονται λίγο πιο πίσω για την ώρα. Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένουν την απάντηση της Ρόμα και του Νορβηγού εξτρέμ σήμερα – αύριο στην πρόταση που έχουν καταθέσει και ευελπιστούν να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται, ότι η πειραϊκή ΠΑΕ μπορεί να κάνει μεταγραφές και πέρα από την 1η Σεπτεμβρίου όπου κλείνουν οι περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές, αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει να έχει τελειώσει με την απόκτηση σέντερ φορ, εξτρέμ και κεντρικού χαφ το αργότερα μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου προκειμένου να δηλώσει του παίκτες στη λίστα της UEFA για τους ευρωπαϊκούς αγώνες στη φάση των ομίλων.

Στην Ιταλία θεωρούν ότι η Ρόμα και ο Σολμπάκεν θα απαντήσουν απόψε στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του οποίου ταυτόχρονα βρίσκονται σε επαφές και με άλλους εξτρέμ, μεταξύ των οποίων ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Λουντογκόρετς τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε μία προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Η ομάδα της Βουλγαρίας υποστηρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και από την Κράσνονταρ και φέρεται να αξιώνει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, το συμβόλαιο του 26χρονου διεθνούς εξτρέμ λήγει σε δέκα μήνες και ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να συζητήσει σε άλλα ποσά. Και όλα αυτά, την ώρα που είναι ακόμη ανοιχτές οι υποθέσεις του Τζενεπό, του Αμούζου και δύο ακόμη πλάγιων επιθετικών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ