ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Χουάνγκ αποχαιρέτησε τη Σεούλ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ με τη φανέλα της εθνικής Κορέας
Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ με τη φανέλα της εθνικής Κορέας © 2021 LEE JIN-MAN / AP IMAGES

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Ολυμπιακό, αποχαιρέτησε τη Σεούλ, όπου αγωνιζόταν δανεικός τους τελευταίους μήνες.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τελειώσει την απόκτηση του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ για τρία χρόνια τη Δευτέρα (25/7) ή την Τρίτη (26/7), προσθέτοντας έναν ποιοτικό κεντρικό χαφ στο δυναμικό του.

O 25χρονος Νοτιοκορεάτης μέσος, ο οποίος ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν, δόθηκε τον Απρίλιο δανεικός στη Σεούλ. Με την ομάδα της χώρας του έκανε δέκα συμμετοχές. Ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ με μακροσκελή ανάρτησή του αποχαιρέτησε τη Σεούλ.

Ο Χουάνγκ είχε θέσει ως όρο στη νοτιοκορεάτικη ομάδα, ό,τι οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί, μπορεί να φύγει ως ελεύθερος για ομάδα της Ευρώπης.

Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Χουάνγκ έχει στα χέρια του πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιδιώκει να “κλειδώσει” τη μεταγραφή μέσα στο επόμενο 48ωρο

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χουάνγκ:

"Επειδή ήμουν αυτός που δεν φανταζόμουν ποτέ να φορέσω άλλη ομάδα εκτός από τη στολή της Daejeon στην K League, κάθε στιγμή που έπαιζα με το έμβλημα της FC Seoul ήταν τόσο ξεχωριστή.

Όχι επειδή ήθελα να αποδείξω ότι η επιλογή μου ήταν σωστή, αλλά για τον σύλλογο. Παρόλο που είχα έναν τραυματισμό, ήθελε να τους ξεπληρώσω για τη μεταγραφή. Οπότε έκανα το καλύτερο κάθε στιγμή και ήθελα να βοηθήσω με κάποιο τρόπο την ομάδα.

Ωστόσο, γνωρίζω καλά ότι υπήρχαν πάρα πολλές ελλείψεις στη φυσική κατάσταση και την απόδοση, οπότε νιώθω πιο μετανιωμένος και ταυτόχρονα απολογούμενος.

Παρόλα αυτά, είμαι απείρως ευγνώμων που υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που πάντα με στήριζαν.

Μετά από τρεις μήνες από την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου, η Σεούλ θα μείνει στη μνήμη μου και είμαι ευγνώμων. Θα ήταν υπέροχο αν τουλάχιστον ένας ακόμη οπαδός της Σεούλ θυμόταν τους τρεις μήνες που πέρασα εδώ, όπως εγώ και είμαι τόσο ευγνώμων γι' αυτό.

Ευχαριστώ τους υπεύθυνους και το προσωπικό του συλλόγου, τους προπονητές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους παίκτες που δούλεψαν μαζί μου σκληρά για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Φυσικά και τους οπαδούς που με έκαναν να νιώθω περήφανος και τυχερός που ήμουν παίκτης της Σεούλ.

Θα κρατάω πάντα αυτή την ευγνωμοσύνη στην καρδιά μου και θα την ανταποδίδω. Ευχαριστώ!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ