ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ οι ερυθρόλευκοι

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ με τη φανέλα της εθνικής Κορέας
Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ με τη φανέλα της εθνικής Κορέας © 2021 LEE JIN-MAN / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Νοτιοκορεάτη μέσου, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, που αγωνιζόταν στη Ρούμπιν Καζάν. Πλησιάζουν στη συμφωνία οι δύο πλευρές.

Κοντά σε ακόμα μία μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι αγγίζουν τον 25χρονο Νοτιοκορεάτη μέσο, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, αφού είναι κοντά στο να τα βρουν σε όλα με τον ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος Νοτιοκορεάτης μέσος ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν έως το 2023. Θυμίζουμε πως η FIFA επιτρέπει στους ξένους ποδοσφαιριστές της Ρωσίας και της Ουκρανίας να θέσουν σε αναστολή τα συμβόλαιά τους για έναν χρόνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Επομένως πρακτικά, μπορεί να αποκτηθεί σαν να είναι ελεύθερος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές είχαν ξεκινήσει πριν από τρεις εβδομάδας. Μετά από λίγες μέρες το θέμα είχε παγώσει, λόγω της Άουγκσμπουργκ, αλλά και της Σεούλ, όπου αγωνιζόταν δανεικός, η οποία έκανε κίνηση, ώστε να τον κρατήσει. Πλέον πάλι έχουν γίνει βήματα για να έρθουν κοντά οι δύο πλευρές. Από τον Ολυμπιακό πάντως αναφέρουν πως το μυαλό βρίσκεται μονάχα στη ρεβάνς με τη Μακάμπι.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χουάνγκ αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και τρεις ασίστ. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και στο MLS για τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς.

Το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν ως δανεικός στη Σεούλ έχοντας δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2018 είναι διεθνής με τη Νότια Κορέα, με την οποία έχει τέσσερα γκολ σε 34 συμμετοχές.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες σε story του και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε γράψει πως οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν την περίπτωση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, ο οποίος τότε βρισκόταν στο στόχαστρο της Άουγκσμπουργκ. Πλέον, με νέο tweet αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν πλησιάσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ