ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δίνει μάχη με τις Μίλαν, Λάτσιο και Άστον Βίλα για τον Βαλεντίνι, γράφουν οι Τούρκοι

Ο Νικολά Βαλεντίνι με τη φανέλα της Μπόκα | 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Νικολά Βαλεντίνι με τη φανέλα της Μπόκα | 5 Οκτωβρίου 2023 @2023 BRUNA PRADO/AP IMAGES

Τούρκος δημοσιογράφος έβαλε στο παιχνίδι της απόκτησης του Νικολά Βαλεντίνι τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως παλεύει για τον 22χρονο Αργεντινό στόπερ μαζί με τις Μίλαν, Λάτσιο και Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να είναι κοντά στο να κάνει δικούς του μέσα στα προσεχή 24ωρα τους Κάρμο, Ερνάντες και Άμπι, για την ενίσχυσή του στην καρδιά της οπισθοφυλακής όμως την ίδια ώρα ρεπορτάζ από το εξωτερικό εμφανίζουν την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ως υποψήφια για την απόκτηση ακόμη ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού.

Συγκεκριμένα του Νικολά Βαλεντίνι της Μπόκα Τζούνιορς, με τον Τούρκο ρεπόρτερ Εμρέ Κονούρ να αναφέρει στο λογαριασμό του στο Twitter πως υπάρχουν τέσσερις ομάδες που θα δώσουν μάχη για τον νεαρό Αργεντινό στόπερ: οι Άστον Βίλα, Μίλαν, Λάτσιο και Ολυμπιακός.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Βαλεντίνι με την ομάδα του Μπουένος Άιρες εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2024 και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διάθεση από τον σύλλογο να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί του, με τον Βαλεντίνι να μετράει 38 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπόκα και να έχει φορέσει δύο φορές τη φανέλα με το εθνόσημο με την Κ23 της Αργεντινής.

Ο Νικολά Βαλεντίνι εν δράσει με την Μπόκα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ