ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για τους ερυθρόλευκους ο 20χρονος Άμπι

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για τους ερυθρόλευκους ο 20χρονος Άμπι
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, Νέλσον Άμπι, έχει φτάσει στην Ελλάδα προκειμένου να κλείσει στους ερυθρόλευκους. Μία κίνηση του Ολυμπιακού με το βλέμμα στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται στο κέντρο της άμυνάς του. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν κλεισμένο τον Κάρμο, ωστόσο η υπόθεσή του καθυστερεί εξαιτίας της αντικατάστασης του. Επιπλέον, σύμφωνα με το TyCSports, έφτασαν σε συμφωνία με την Σαν Λορέντζο για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες κοιτάζουν και το μέλλον τους. Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσιογράφος του Guardian έγραφε πως ο Νέλσον Άμπι πρόκειται να μετακινηθεί στην Ρέντινγκ. Ο 20χρονο Άγγλος αμυντικός ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα για να κλείσει.

Ο νεαρός μπακ ανήκε από το 2020 στην Ρέντινγκ, με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τους Πειραιώτες να εκμεταλλεύονται -βάσει του ρεπορτάζ- αυτή την κατάσταση, για να πείσουν τον Άμπι να τους επιλέξει και να αφήσει στην άκρη την πρόταση της νεοφώτιστης στην Premier League, Λούτον.

Σημειώνεται πως ο παίκτης έκανε ντεμπούτο με τους "βασιλικούς" πριν από τρία χρόνια αλλά χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τη σεζόν 2022-23 για να πάρει μέρος σε αγώνα πρωταθλήματος, με τη φετινή σεζόν να τον βρίσκει να έχει ρόλο βασικού στην League 1 αλλά και να φοράει μερικές φορές το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Ρέντινγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ