ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Γκαστόν Ερνάντες την Τετάρτη στην Αθήνα, σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ο Γκαστόν Ερνάντες
Ο Γκαστόν Ερνάντες JORGE LOYOLA/PHOTOSPORT/PHOTOSPORT/PHOTOSPORT VIA AFP

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ο Γκαστόν Ερνάντες θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, ενώ οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως την Τετάρτη (24/1) θα είναι στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Σαν Λορέντζο για τον Γκαστόν Ερνάντες (1,85 μ.), σύμφωνα με αναφορές στην Αργεντινή από το βράδυ της Δευτέρας (22/1). Τα δημοσιεύματα συνεχίζονται και την Τρίτη (23/1).

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, επιβεβαιώνει την προφορική συμφωνία για τη μεταγραφή στο ύψος των 4.000.000 δολαρίων για το 80% του παίκτη.

Ο Γκρόβα προσθέτει πως εάν δεν υπάρξει κάποιο άλλο εμπόδιο και όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Γκαστόν Ερνάντες θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια με τους ερυθρόλευκους (υπάρχουν αναφορές και για πέντε χρόνια).

Μάλιστα, οι Αργεντίνοι αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του και θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη (24/1). Ο 26χρονος Αργεντινός είναι εκ των αρχηγών της Σαν Λορέντζο (έχει 95 συμμετοχές και τρία γκολ) και αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ