ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φρένο στις επαφές με Σαν Λορέντσο για τον Ερνάντες, σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φρένο στις επαφές με Σαν Λορέντσο για τον Ερνάντες, σύμφωνα με τους Αργεντινούς
PRINT SCREEN

Ο Ολυμπιακός έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Γκαστόν Ερναντές της Σαν Λορέντσο για το κέντρο της άμυνάς του, όμως στην παρούσα φάση δείχνει να κάνει πίσω όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την Αργεντινή.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τις Μπράγκα και Μπενφίκα για την απόκτηση των Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο αντίστοιχα και τους έφερε στην Ελλάδα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του, με τους ερυθρόλευκους να μη σταματούν όμως εδώ αλλά να τρέχουν για να καλύψουν και τα κενά στην καρδιά της άμυνάς τους.

Για το λόγο αυτό έχουν ως στόχο να αποκτήσουν όχι έναν αλλά δύο στόπερ, με τα σημερινά ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ρίξει το βάρος της στην απόκτηση των Κάρμο και Ντράγκοβιτς.

Αυτό έχει ως συνέπεια να μείνουν πίσω άλλοι στόχοι, που επίσης είχαν προσελκύσει το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων, με έναν από αυτούς να είναι και ο Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο.

"Φρέναρε η μετακίνηση του Γκαστόν Ερνάντες στην Ελλάδα. Η οικονομική διαφορά του Ολυμπιακού με την Σαν Λορέντσο παραμένει και τα εμπόδια που υπάρχουν είναι δύσκολο να καμφούν", ανέφερε ο Αργεντινός ρεπόρτερ Γκονσάλο Ορεγιάνο μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ