ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έχει εστιάσει σε Κάρμο και Ντράγκοβιτς για την ενίσχυση στην άμυνα

Ο Νταβίντ Κάρμο
Ο Νταβίντ Κάρμο JORIS VERWIJST/ORANGE PICTURES/DPPI VIA AFP

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας με την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, με τους Κάρμο κιαι Ντράγκοβιτς να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν αναμονή των Όρτα και Τσικίνιο, οι οποίοι θα προσθέσουν ποιότητα και βάθος στην μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων. Πλέον, οι Πειραιώτες ρίχνουν το βάρος στην ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τα ονόματα των Κάρμο και Ντράγκοβιτς να είναι σε πρώτο πλάνο.

Τις προηγούμενες μέρες οι Πορτογάλοι, έγραφαν πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με την Μπράγκα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα πληρώσουν τον μισθό του Κάρμο, ενώ θα καταβάλλουν ενοίκιο 400.000 ευρώ στην Πόρτο. Μάλιστα, στο deal αναμένεται να μπει και οψιόν αγοράς (15.000.000).

Ο Κάρμο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπράγκα και το 2022 πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, με τους "δράκους" να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Την τρέχουσα σεζόν ο υψηλόσωμος Πορτογάλος (1.96 μ.) μετράει επτά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συνολικά 608 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο η πιο πρόσφατη είναι στις 11 Νοεμβρίου.

Έκτοτε ο παίκτης είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι τρεις τελευταίες συμμετοχές του αφορούν παιχνίδια της Β' ομάδας της Πόρτο.

Θέλει να πάρει και Ντράγκοβιτς

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του και τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι, με τους ερυθρόλευκους να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να κάνουν προσπάθειες για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε "σφήνα" στην Μπεσίκτας, η οποία είχε καταθέσει πρόταση κοντά στις 700.000 ευρώ και, παράλληλα, προσφέρει συμβόλαιο ενάμιση χρόνου στον Αυστριακό στόπερ με ετήσιες απολαβές 1.200.000 ευρώ.

Ο Ντράγκοβιτς, ο οποίος σε ενάμιση μήνα θα κλείσει τα 33, είναι βασικός και των εκ των αρχηγών του Ερυθρού Αστέρα και έχει 25 συμμετοχές, ένα τέρμα και 2 ασίστ στην περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός έχει 100 συμμετοχές και δύο γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αούστρια Βιέννης, στην Βασιλεία, στην Ντιναμό Κιέβου, στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και στην Λέστερ. Η μεταγραφή του από την Ντιναμό Κιέβου στην Λεβερκούζεν ανήλθε στα 21.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2016.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ