ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πέταξαν για Ελλάδα οι Όρτα κι Τσικίνιο - Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας

Ο Τσικίνιο σε ματς της Μπενφίκα
Ο Τσικίνιο σε ματς της Μπενφίκα AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η Abola δημοσίευσε φωτογραφίες του Τσικίνιο και του Όρτα την ώρα της αναχώρησής του για την Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσουν την μετακίνησή τους στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά στη μεσαία γραμμή και φέρνει την Παρασκευή (19/1) τον Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα ως δανεικό με οψιόν αγοράς και τον Τσικίνιο πληρώνοντας την Μπενφίκα.

Η A Bola δημοσιοποίησε φωτογραφίες των δύο ποδοσφαιριστών πριν από την αναχώρησή τους στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας. Οι δύο παίκτες αναμένεται να βρίσκονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα στις 17:25.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, παίρνει τον 27χρονο κεντρικό μέσο, Αντρέ Όρτα, από την Μπράγκα ως δανεικό με οψιόν αγοράς έξι εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Αγωνιζόταν στην Μπράγκα από το 2020 έως το 2022. Φέτος έχει 25 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ. Επίσης έχει παίξει στην Μπενφίκα, ενώ έχει δοκιμαστεί και στο MLS με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Όσον αφορά στον Τσικίνιο, οι ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει σε όλα με τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι και αυτό το διάστημα έκανε προσπάθειες για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι το πέτυχαν και έτσι έδωσαν τα χέρια με την Μπενφίκα και έτσι θα ενταχθεί άμεσα στους Πειραιώτες, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 χρόνων. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φέτος μετράει 16 συμμετοχές με τους "αετούς". Συνολικά με τη φανέλα της Μπενφίκα έχει αγωνιστεί σε 125 παιχνίδια, με εννέα γκολ και έντεκα ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ