ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τη ρεβάνς κόντρα στη Μακάμπι

Ο Ζινκερνάγκελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ
Ο Ζινκερνάγκελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τετάρτη.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (22:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από SPORT24).

Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε την 23άδα με την οποία ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ισραήλ, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 και σε αυτήν πρόσθεσε και τον 19χρονο αριστερό μπακ Φώτη Κίτσο.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο με μικροπρόβλημα τραυματισμού προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντιθέτως, οι Γκάρι Ροντρίγκες, Λεονάρντο Κούτρης και Θανάσης Ανδρούτσος που δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% λόγω δικών τους τραυματισμών έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους παίκτες που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας γι' αυτόν το γύρο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ, Κίτσος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ