ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έρχεται την Τετάρτη ο Λάιντνερ, παρά τη σφήνα της Μπεσίκτας

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έρχεται την Τετάρτη ο Λάιντνερ, παρά τη σφήνα της Μπεσίκτας
ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ και τον Ντόρον Λάιντνερ και αναμένουν τον ποδοσφαιριστή στην Αθήνα στις 07.20 το πρωί της Τετάρτης (27/7) προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε έγκαιρα και μεθοδικά για την απόκτηση του διεθνούς Ισραηλινού αριστερού μπακ και τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα παρά το δυναμικό μπάσιμο της Μπεσίκτας το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική ομάδα βλέποντας ότι ο 20χρονος είναι έτοιμος να καταλήξει στους ερυθρόλευκους, κατέθεσε επίσημη προσφορά για τον παίκτη στην ομάδα του Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με αναφορές στην Τουρκία, η Μπεσίκτας πρόσφερε αρχικά 1,5 εκατομμύριο και στη συνέχεια ανέβηκε στο 1,7-1,8 εκατ. ευρώ. Η Χάποελ είχε αρνηθεί ήδη δύο προτάσεις στα 1,8 εκατομμύρια, τόσο της Μπολόνια όσο και της Αούστρια Βιέννης και, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, διεμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας της Κωνσταντινούπολης πως ήδη έχει καλύτερη προσφορά από τον Ολυμπιακό και ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η πειραϊκή ΠΑΕ τα έχει βρει με τη Χάποελ Τελ Αβίβ στα 2 εκατ. ευρώ, συν 750.000 σε μπόνους και ο Λάιντνερ αναμένεται στη χώρα μας στις 07.20 το πρωί της Τετάρτης (27/7) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, αλλά η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως θα έρθει αύριο το πρωί.

Ο Λάιντνερ έμεινε εκτός αποστολής από φιλικό αγώνα της ομάδας του στην Σερβία κόντρα στην Ραντνίσκι την Δευτέρα και αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο, με τον νεαρό αμυντικό να έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (27/7) προκειμένου να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ