ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμβιλά: "Πρέπει να έχουμε αποφασιστικότητα και ενότητα"

Εμβιλά: "Πρέπει να έχουμε αποφασιστικότητα και ενότητα"

Ο Γιαν Εμβιλά τόνισε πως το κλειδί της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Champions League, απέναντι στην Μακάμπι (27/7,22:00), είναι να υπάρχει αποφασιστικότητα και ενότητα, τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Ο Γιαν Εμβιλά έκανε λόγο για ενότητα και δέσιμο ως κλειδιά της προσδοκώμενης πρόκρισης του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα την Τετάρτη (22:00, Cosmote Sport 1HD, live από το SPORT24), για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαν Εμβιλά:

Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί η πρόκριση και τι χρειάζεται να έχει ο Ολυμπιακός: "Το πρώτο που θα παίξει ρόλο είναι η αποφασιστικότητα, να μπούμε δυναμικά. Χρειάζεται επίσης ενότητα, να είμαστε δεμένοι και συμπαγείς, μιλάω για όλο τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο.

Θα πρέπει να δείξουμε όλοι μία ενότητα, να παίξει ο καθένας το ρόλο του, να βοηθήσει την ομάδα για να δείξει τον καλύτερο εαυτό της στο γήπεδο. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε".

Για το αν θα παίξει ρόλο ποια από τις δύο ομάδες θα έχει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και αν θα δούμε διαφορετική εικόνα σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα: "Αυτό μπορεί να το απαντήσει καλύτερα ο προπονητής που θα σας μιλήσει μετά. Στο πρώτο ματς δεν πήγαμε καλά, ήμασταν κατώτεροι του επιπέδου μας, αύριο θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί στην κατοχή και στην αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος και να κάνουμε ένα ποιοτικότερο παιχνίδι".

Για τη μεταγραφή του Χουάνγκ και αν έχει άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και αν μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή, θέση που αγωνίζεται και αυτός: "Δεν έχω να πω κάτι που να μην έχει σχέση με το ματς. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο ενώ δεν είμαι και ο αρμόδιος. Οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον αγώνα με την Μακάμπι δεν μπορώ να το σχολιάσω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ