ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Σεμέδο η ενδεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό (01/12, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Επέστρεψε ο Σεμέδο στο αρχικό σχήμα των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό(01/12, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στη Βοιωτία για το πρώτο σκέλος της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στην ενδεκάδα των ερυθρολεύκων επέστρεψε ο Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προχωράει σε αρκετές αλλαγές, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να δώσει ανάσες στους βασικούς ποδοσφαιριστές, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Κούντε, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Αλγκασίμ Μπα, Τικίνιο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ