ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλο η αποστολή για τη Φενέρμπαχτσε

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Οι Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος, όπως ανεμενόταν, τέθηκαν στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ για το ματς της Πέμπτης (11/4) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ενώ επέστρεψαν σε αυτή και οι Φορτούνης, Κάρμο, Τσικίνιο. Εκτός ο τιμωρημένος Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (11/04, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα προημιτελικά του Conference League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή των ερυθρόλευκων.

Τα κουκιά από τη στιγμή που οι παίκτες που είναι δηλωμένοι στη λίστα δεν είναι αρκετοί είναι μετρημένα όπως επίσης υπάρχει και η τιμωρία του Ποντένσε που έμεινε εκτός αποστολής.

Το θετικό για τον Βάσκο τεχνικό είναι πως οι Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος, όπως ανεμενόταν, τέθηκαν στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ ενώ σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία επέστρεψαν στην αποστολή και οι Φορτούνης, Κάρμο, Τσικίνιο που είχαν μείνει εκτός για να πάρουν κάποιες ανάσες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Τζολάκη, Παπαδούδη, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσο, Ντόι, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνη, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλο, Καρβάλιο, Έσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρα, Γιόβετιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ