ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Παλμέιρας θέλει να κρατήσει τον Σκάρπα μέχρι τον Δεκέμβρη, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας © 2020 ALEXANDRE SCHNEIDER / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Globoesporte και άλλα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Παλμέιρας είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Γκουστάβο Σκάρπα, τον οποίο έχει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός, μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιτελικού χαφ και εξτρέμ της Παλμέιρας, Γκουστάβο Σκάρπα. Η πειραϊκή ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και ευελπιστεί να πείσει την ομάδα του Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με το Globoesporte και άλλα ΜΜΕ της Βραζιλίας η Παλμέιρας έχει διαφορετικά σχέδια. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάο Πάολο φέρεται να έχει αποφασίσει να κρατήσει τον 28χρονο επιθετικό μέσο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Σκάρπα με τη διοίκηση της ομάδας του έχουν καλές σχέσεις, ενώ δεν υφίσταται κάποιο πλάνο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Να τονιστεί πως από την 1η Ιουλίου ο παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει με ορίζοντα τον Δεκέμβριο.

Ο Σκάρπα έχει συνολικά 182 συμμετοχές με τη φανέλα της Παλμέιρας, έχει πετύχει 31 γκολ και έχει μοιράσει 43 ασίστ. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί και με την Φλουμινένσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ