ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρέσινγκ στην Παλμέιρας για Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας © 2018 ANDRE PENNER / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιτελικού χαφ και εξτρέμ της Παλμέιρας, Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας ως σύμμαχο τον Γκουστάβο Σκάρπα ο οποίος επιθυμεί τον ερχομό του στην Ευρώπη, προσπαθεί να πείσει την Παλμέιρας για την παραχώρησή του.

Η πειραϊκή ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και ευελπιστεί να πείσει την ομάδα του Σάο Πάολο, η οποία κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο σε λίγους μήνες.

Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός μέσος και εξτρέμ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική, αναμένεται να έχει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με την διοίκηση της Παλμέιρας προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο 28χρονος πιέζει από την πλευρά του με τον τρόπο του για την άμεση πώλησή του, καθώς θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο προπονητής της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, γνωρίζει την επιθυμία του Σκάρπα, ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αλλά προσπαθεί να τον κρατήσει, καθώς η ομάδα του Σάο Πάολο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και διεκδικεί τον τίτλο.

Ωστόσο, η βραζιλιάνικη ομάδα δεν έχει πολλά περιθώρια ελιγμών από τη στιγμή που ο παίκτης δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του. Η Παλμέιρας, είτε θα πρέπει να πουλήσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ, είτε να τον χάσει ως ελεύθερο τον Δεκέμβριο που λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα τον Σκάρπα, αλλά αν οι Βραζιλιάνοι επιμείνουν, τότε η πειραϊκή ομάδα μπορεί να έρθει σε συμφωνία από τώρα μαζί του για την ενσωμάτωσή του στο ρόστερ τον Ιανουάριο.

Να θυμίσουμε ότι σε δέκα ημέρες ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του, καθώς θα μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την ομάδα του Σάο Πάολο.

Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει κάνει βήματα για να έρθει σε συμφωνία με την Παλμέιρας, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις και όταν πρόκειται για παίκτες αξίας 9.000.000 ευρώ χρειάζεται χρόνος, υπομονή και απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα, ενώ παράλληλα δουλεύουν και άλλες υποθέσεις από την Βραζιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψη τον Ιγκόρ Γκόμες της Σάο Πάολο και τον Αρτούρ Βίκτορ της Μπραγκαντίνο, που είναι επίσης πολύ καλές επιλογές, αλλά και εξαιρετικά δύσκολες. Δεν αποκλείεται δε, οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν στο κάδρο και άλλον Βραζιλιάνο επιθετικό μέσο και να επιφυλάσσουν κάποια έκπληξη

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ