ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Marca αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ για τον θρίαμβο της Τούμπας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού απέναντι στην Φερεντσβάρος | 15 Φεβρουαρίου 2024
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού απέναντι στην Φερεντσβάρος | 15 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Η φρενίτιδα ενθουσιασμού για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεπερνάει τα όρια της Ελλάδας και αντηχεί μέχρι την Ισπανία, με τη Marca να αποθεώνει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και αναρωτιέται αν αμφιβάλλει κανείς ότι μπορεί να ρίξει από τον θρόνο της πρωταθλήτριας την ΑΕΚ.

Το κλίμα εντός και εκτός των τειχών του Ολυμπιακού έχει αλλάξει άρδην τη μία εβδομάδα που βρίσκεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο της ομάδας.

Ο Βάσκος προπονητής έχει τονώσει την ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι παίζουν με αυτοπεποίθηση και βγάζουν στο χορτάρι ψήγματα των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους.

Ο 62χρονος μετράει δύο νίκες στα δύο πρώτες ματς που έχει κοουτσάρει τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του Conference League μετά το 1-0 κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Παράλληλα, το βράδυ της Κυριακής (18/02) οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν με το εμφατικό 4-1# από την έδρα του -μέχρι πρότινος- πρωτοπόρου και αήττητου εντός έδρας στη Stoiximan Super League, ΠΑΟΚ.

Μια ηχηρή δήλωση με έντονη τη στόφα του πρωταθλητή, δείχνοντας ότι ο "'άνθρωπος των ειδικών αποστολών", Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι ικανός να βάλει ξανά τους "ερυθρόλευκους" στο παιχνίδι του τίτλου.

Τα κατορθώματα του 62χρονου έχουν φτάσει και στη χώρα της Ιβηρικής, με τη μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανίας, Marca, να αναρωτιέται μέσα από ανάρτηση στο X, εάν αμφιβάλλει κανείς ότι μπορεί να ρίξει από τον θρόνο της πρωταθλήτριας την ΑΕΚ, ενώ ταυτόχρονα αποθεώνει τον Μεντιλίμπαρ και τον τρόπο που "ξανασυστήνει" τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ