ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Equipe γράφει για επιθυμία της Σεντ Ετιέν να δανειστεί τον Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα στην αναμέτυρηση με τη Λουντογκόρετς
Ο Ουσεϊνού Μπα στην αναμέτυρηση με τη Λουντογκόρετς PHOTO CREDITS; EUROKINISSI

Η Σεντ Ετιέν επανέρχεται για διεθνή Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού, αλλά αυτήν τη φορά όχι για τον Παπ Αμπού Σισέ, αλλά για τον Ουσεϊνού Μπα, σύμφωνα με εκτενές δημοσίευμα της Equipe.

Η Σεντ Ετιέν τέτοια εποχή πέρυσι δανείστηκε τον Παπ Αμπού Σισέ από τον Ολυμπιακό και φέτος επιθυμεί να κάνει το ίδιο με Σενεγαλέζο διεθνή στόπερ των Πειραιωτών, αλλά τον Ουσεϊνού Μπα, όπως αναφέρει σε εκτενές δημοσίευμά της η Equipe.

Οι "στεφανουά" βρίσκονται σε δεινή αγωνιστική κατάσταση, όντες στον πάτο της Ligue 1 και ετοιμάζονται να χάσουν τους Χαρόλ Μουκουντί και Σαϊντού Σο για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σύλλογος θα ήθελε το δανεισμό του Μπα για έξι μήνες "αν και αυτήν τη φορά η κατάσταση έχει αλλάξει".

Το δημοσίευμα εξηγεί ότι ο Σισέ έχει εξελιχθεί σε "αναντικατάστατο μέλος της άμυνας στη βασική ενδεκάδα του αήττητου ηγέτη του ελληνικού πρωταθλήματος", ενώ ο Μπα "επισκιάζεται από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο", σημειώνει ότι η επιστροφή του Κώστα Μανωλά θα κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα και γι' αυτό "ο πρώην παίκτης της Γκαζελέκ Αζαξιό δεν θα είναι αντίθετος με την ιδέα να πάει στους πράσινους".

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με την Equipe "ο Πέδρο Μαρτίνς έκλεισε την πόρτα στον Μπα για πρόωρη αποχώρηση στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο", διότι ο Μανωλάς είναι ακόμα ανέτοιμος και ο Σισέ θα απουσιάσει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. "Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία για τον Μπα, αυτό πιθανότατα θα συμβεί στα τέλη Ιανουαρίου", αναφέρει το κείμενο, στο οποίο επισημαίνεται ότι η Σεντ Ετιέν θα έχει ανάγκες πολύ νωρίτερα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ