ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί συνδέουν τον Μαντί Καμαρά με τη Νάπολι λόγω Μανωλά

Ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί της Σλόβαν για το Europa League | 19 Αυγούστου 2021
Ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί της Σλόβαν για το Europa League | 19 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI

Η Νάπολι ψάχνει αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά αλλά και κεντρικό μέσο, με τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού να επανέρχεται στο προσκήνιο, όπως αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα.

Η Νάπολι κινείται για τον αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά, όπως και για την απόκτηση αριστερού μπακ, αλλά δημοσίευμα στην Ιταλία επαναφέρει στο προσκήνιο των παρτενοπέι και τον Μαντί Καμαρά.

Ο μέσος από τη Γουινέα είχε απασχολήσει τη Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει την προσφορά της ιταλικής ομάδας, καθώς δεν είχε ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Τώρα, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Europacalcio.it, οι παρτενοπέι εξετάζουν πάλι την περίπτωση του κεντρικού χαφ των ερυθρόλευκων, καθώς αναζητούν στη διεθνή αγορά και ποιοτικό μέσο.

"Η Νάπολι για τον Μαντί Καμαρά, η μετακίνηση του Μανωλά μπορεί να ευνοήσει τους γαλάζιους", αναφέρουν οι Ιταλοί, προσθέτοντας τα εξής: "Η πώληση του Μανωλά στον Ολυμπιακό βάζει τη Νάπολι στην pole position για τον Μαντί Καμαρά σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Επίσης, η αποτυχία κλήσης του Καμαρά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα μπορούσε να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις των Ναπολιτάνων με την ελληνική ομάδα, καθώς η Νάπολι θα είχε άμεσα διαθέσιμο τον μέσο από τη Γουινέα.

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, το κόστος της μεταγραφής του Μαντί Καμαρά ήταν 20.000.000 ευρώ, αλλά μειώθηκε τους τελευταίους μήνες λόγω απόδοσης και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον πουλήσει με 12.000.000, ενώ η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει ακόμη και στα 10.000.000 ευρώ".

Σε ό,τι αφορά στο τελευταίο, οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού ήταν και παραμένουν πάνω από 15.000.000 ευρώ. Αυτήν τη στιγμή, η Νάπολι δύσκολα θα μπορούσε να δώσει το παραπάνω ποσό, καθώς δεν το έπραξε ούτε το περασμένο καλοκαίρι. Και τώρα προτεραιότητα της ιταλικής ομάδας είναι η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και ακολούθως στη θέση του αριστερού μπακ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ