ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Μίτσελ για το κρίσιμο τεστ του Εμβιλά και την κατάσταση του Χάμες

Ο Γιάν Εμβιλά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ
Ο Γιάν Εμβιλά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ EUROKINISSI SPORTS

Κρίσιμη μέρα θα είναι η Πέμπτη (30/3) για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Εμβιλά και θα διαπιστωθεί η ιατρική εικόνα του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην πραγματικότητα των playoffs της Stoiximan Super League. Από την Πέμπτη (30/3) θα ενταθεί ακόμη περισσότερο η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (2/4, 21:00 COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως έχουν μπροστά τους ένα πολύ κρίσιμο τετραήμερο με δύο ματς απέναντι στους κιτρίνους και τον ΠΑΟΚ (5/4, 21:00), που θα κρίνει πολλά για τα playoffs. Ο Μίτσελ περιμένει να δει την κατάσταση ποδοσφαιριστών, των οποίων η παρουσία και η διαθεσιμότητα θα διαμορφώσει και τα πλάνα του.

Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Γιαν Εμβιλά. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 25 Φεβρουαρίου στο 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από τότε ταλαιπωρείται με τραυματισμό στον αστράγαλο. Πλέον, ο Γάλλος μέσος θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη (30/3), προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι "οκ" και μπορεί να βοηθήσει.

Να τονιστεί πάντως, πως και ιατρικά έτοιμος να είναι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα αγωνιστεί. Μην ξεχνάμε πως ο Εμβιλά προέρχεται από απραξία ενός μήνα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Είναι κάτι που φυσικά θα αποφασίσει ο Μίτσελ.

Κρίσιμη μέρα και για τον Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε στην πρώτη αγωνιστική των playoffs με τον Βόλο, έπειτα από ένα μήνα απραξίας. Η παρουσία του Κολομβιανού σούπερ σταρ είναι υπερπολύτιμη για τον Ολυμπιακό, ειδικά σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Επομένως ο Μίτσελ δεν θέλει να τον ξαναχάσει.

Ο Χάμες φαίνεται πως παρουσίασε πάλι πρόβλημα στη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της χώρας του. Την Κυριακή (26/3) αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στη γάμπα (αυτές που τον είχαν κρατήσει εκτός δράσης). Μία μέρα αργότερα επέστρεψε στο πρόγραμμα της ομάδας του, όμως τελικά αποκλείστηκε από την αποστολή για το φιλικό με την Ιαπωνία.

Την Πέμπτη (30/3) ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ, προκειμένου το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του και αν θα έχει πρόβλημα για την αναμέτρηση κόντρα στους κιτρίνους.

Η συζήτηση με Χουάνγκ

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής για τον Ολυμπιακό στη Stoiximan Super League. Ένα ασταμάτητο "μηχανάκι" στη μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων. Μάλιστα, αγωνίστηκε 180 λεπτά στα δύο φιλικά παιχνίδια της Νότιας Κορέας με την Κολομβία και την Ουρουγουάη μέσα σε διάστημα πέντε ημερών.

Ο Μίτσελ τον χρειάζεται στα τελευταία εννέα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όμως στο κυνήγι του τίτλου τον θέλει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με τον Ισπανό τεχνικό να πρέπει να διαχειριστεί τον Κορεάτη μεσοεπιθετικό.

Από την Πέμπτη (30/3) ο Μίτσελ θα έχει μία συζήτηση για τον Χουάνγκ, ώστε να μάθει πώς ο ίδιος αισθάνεται τον εαυτό του και ποιος είναι ο βαθμός της κόπωσής του. Μετά αναλόγως θα πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ