ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάμες Ροντρίγκες: Εκτός αποστολής της Κολομβίας από το φιλικό με την Ιαπωνία

Χάμες Ροντρίγκες: Εκτός αποστολής της Κολομβίας από το φιλικό με την Ιαπωνία
@2022 FERNANDO VERGARA/AP IMAGES

Ο Χάμες Ροντρίγκες αγωνίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο φιλικό της Κολομβίας απέναντι στην Νότια Κορέα, όμως δεν θα γίνει το ίδιο και κόντρα στην Ιαπωνία αφού έμεινε εκτός αποστολής των "καφετέρος".

Ο Χάμες Ροντρίγκες πήρε μεν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, δείχνοντας πως άφησε πίσω του κάποιες ενοχλήσεις που είχε νιώσει μετά από τον αγώνα με την Νότια Κορέα, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να του δώσει χρόνο συμμετοχής στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της εθνικής Κολομβίας.

Αυτήν απέναντι στην Ιαπωνία στην Οσάκα το μεσημέρι της Τρίτης (28/03), με τον ομοσπονδιακο προπονητή των "καφετέρος", Νέστορ Λορέντσο, να κάνει γνωστές τις επιλογές του για την 11άδα και τον πάγκο των αναπληρωματικών, αφήνοντας εκτός αποστολής τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Η ενδεκάδα της Κολομβίας: Βάργκας, Μουνιός, Σάντσες, Λουκουμί, Ματσάδο, Ουρίμπε, Καστάνιο, Αρίας, Καράσκαλ, Ντουράν, Μπορέ

Σημειώνεται πως ο Χάμες είχε πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα με την Νότια Κορέα του Χουάνγκ (2-2) όπου βρήκε μάλιστα δίχτυα στο 46ο λεπτό και έμεινε μέχρι το 70' παραχωρώντας τη θέση του στον Άριας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ