ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται για να μείνει ο Κανέ

Ολυμπιακός: Έρχεται για να μείνει ο Κανέ
INTIME

Μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά επιστρέφει ο Μαμαντού Κανέ, ενσωματώνεται στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και βάσει των όσων γνωρίζει, παραμένει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πέντε οι διεθνείς Αφρικανοί του Ολυμπιακού που κλήθηκαν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Έξι αναμένεται να γυρίσουν.

Στον δρόμο της επιστροφής μετά τον αποκλεισμό της Νιγηρίας ο Ονιεκούρου, σήμερα μετά την κόντρα Σισέ (Σενεγάλη) - Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι) και την επικράτηση των "λιονταριών" θα είναι από την Τετάρτη και ο Ρόντριγκες, ενώ γυρίζει και ο Αγκιμπού Καμαρά μετά τον αποκλεισμό της Γουινέας (πέραν του Σισέ, συνεχίζει στους προημιτελικούς και ο Κουντέ με το Καμερούν).

Ποιος λοιπόν είναι ο έκτος; Ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος επιστρέφει απόψε στην Αθήνα μαζί με τον Αγκιμπού και έχοντας ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Νέφτσι Μπακού, όπως προβλέπονταν στο καλοκαιρινό deal της αγοράς του από τον Ολυμπιακό, αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των "ερυθρόλευκων".

Η ενημέρωση που έχει ο 25χρονος μέσος είναι πως θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας, προσθέτοντας λύσεις και επιλογές στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Φυσικά, εφόσον βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ειδικά από την στιγμή που με την άφιξη του Κανέ ο αριθμός των ξένων στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" φτάνει στους 7 (Σισέ, Μπα, Αγκιμπού και Μαντί Κμααρά, Κούντε, Ονιεκούρου οι άλλοι έξι), με το επιτρεπόμενο όριο σε κάθε παιχνίδι είναι ως γνωστόν 5, ωστόσο βάσει των όσων έχει πληροφορηθεί αρμοδίως ο Κανέ έρχεται για να μείνει.

Και βλέπουμε ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ