EUROLEAGUE

Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε MVP της EuroLeague για τον Απρίλιο και τον Μάιο, κάνοντας όργια με τον Παναθηναϊκό AKTOR

07/05/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague play offs game 5 season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Giannis Dimitropoulos / Tourette Photography
07/05/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague play offs game 5 season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece GIANNIS DIMITROPOULOS / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Κέντρικ Ναν πήρε φωτιά τον Απρίλιο και τον Μάιο για να γράψει 20.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ σε επτά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό AKTOR και να αναδειχθεί MVP της EuroLeague για αυτό το διάστημα.

Πέρα από MVP των Game 5 στα playoffs, ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της EuroLeague για τους μήνες Απρίλιο και Μάρτιο, δείχνοντας το ταλέντο του σε όλο του το μεγαλείο στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε επτά παιχνίδια (σσ. τα δύο τελευταία ματς της regular season και τους πέντε αγώνες των playoffs με τη Μακάμπι) έχοντας ρεκόρ 5-2, με τον Αμερικανό γκαρντ να μετράει 20.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 17.7 PIR κατά μέσο όρο.

Ο Ναν έγινε, μάλιστα, ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που κερδίζει βραβείο MVP του μήνα στην EuroLeague μετά τον Νικ Καλάθη που το είχε καταφέρει τον Μάρτιο του 2019.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ