ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Ελ Αραμπί για Παναθηναϊκό λόγω γαστρεντερίτιδας

O Γιουσέφ Ελ Αραμπί
O Γιουσέφ Ελ Αραμπί EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο (21/11, 19:30).

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν αγωνίστηκε με το Μαρόκο στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, καθώς ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με τους ιατρούς της εθνικής ομάδας του 33χρονου επιθετικού, οι οποίοι τους ενημέρωσαν πως έχει γαστρεντερίτιδα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ανησυχία, αλλά είναι δεδομένα αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21/11, 19:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Μαροκινός στράικερ αναμένεται μέχρι αύριο (19/11) στην Αθήνα και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Σε περίπτωση που μείνει εκτός είτε λόγω της γαστρεντερίτιδας είτε λόγω κούρασης, φανέλα βασικού έπαιρνε ο Αχμέντ Χασάν που έχει αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν με πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Champions League, αλλά το μεσημέρι της Τετάρτης διαγνώστηκε -όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου- θετικός στον Covid-19.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ