ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Βασικός με Αίγυπτο ο Χασάν, δεν έπαιξε με το Μαρόκο ο Αραμπί

Χασάν και Αραμπί στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο
Χασάν και Αραμπί στη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο EUROKINISI

Ο Αχμέντ Χασάν αγωνίστηκε 56 λεπτά στην εκτός έδρας νίκη (1-3) της Αιγύπτου απέναντι στο Τόγκο, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε στον πάγκο στο "διπλό" (0-2) για το Μαρόκο απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Η εθνική ομάδα της Αιγύπτου παρατάχθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/11) με τον Αχμέντ Χασάν στη γραμμή κρούσης, στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Τόγκο για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (η τελική φάση θα γίνει από 9 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου 2022 στο Καμερούν).

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στο 56' από τον Μοσταφά Μοχάμεντ Αχμέντ Αμπντάλα της Ζάμαλεκ ενώ το σκορ ήταν ήδη 0-3 υπέρ των "Φαραώ", που επικράτησαν τελικά με 3-1.

Ο άλλος στράικερ των "ερυθρόλευκων", ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, δεν αγωνίστηκε με το Μαρόκο στην εκτός έδρας επικράτηση (0-2) απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ενόψει και του σαββατιάτικου (21/11, 19.30) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten, με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για στομαχικές διαταραχές.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Group E

1. Μαρόκο 10

2. Μαυριτανία 5

3. Μπουρουντί 4

4. Κεντροαφρικανική Δημοκρατία 3


Group G

1. Αίγυπτος 8

2. Κομόρες 8

3. Κένυα 3

4. Τόγκο 1

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ