ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

H ανάρτηση όλο νόημα του Λεσόρ: “Πέρασα μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή”

INTIME

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενος στις δύσκολες μέρες που πέρασε.

Ο Ματίας Λεσόρ είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζει στον Παναθηναϊκό AKTOR την εφετινή σεζόν, με την εκκίνησή του στη χρονιά να είναι πολύ καλή και να θυμίζει τον εαυτό του πριν τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο Γάλλος σέντερ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό αναφερόμενος στη διαδρομή που έκανε από τον τραυματισμό μέχρι την επιστροφή του στη δράση και στις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει αυτή τη χρονική περίοδο.

“Πέρασα μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή. Τα διαμάντια λάμπουν στο σκοτάδι, γι’ αυτό δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ματίας Λεσόρ.

Η ανάρτηση του Λεσόρ στο Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ