ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Δεδομένη η αποχώρηση του Γκραντέλ από την Τουλούζ

Toulouse's Max Gradel challenges for the ball during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse, in Decines, near Lyon, central France, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Max Gradel/AP IMAGES AP IMAGES

Ο τεχνικός διευθυντής της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί, έκανε επισήμως γνωστό ότι ο στόχος του Ολυμπιακού, Μαξ-Αλέν Γκραντέλ, δεν πρόκειται να μείνει στη γαλλική ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Μαξ-Αλέν Γκραντέλ εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο στην Τουλούζ, αλλά πλέον έγινε και επισήμως γνωστό ότι δεν πρόκειται να μείνει.

Ο τεχνικός διευθυντής της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί, έδωσε συνέντευξη Τύπου και ξεκαθάρισε ότι ο 33χρονος Αφρικανός θα αποχωρήσει. Μάλιστα δεν περιμένει πρόταση το γαλλικό κλαμπ, αλλά ο Γκραντέλ θα μείνει ελεύθερος.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον ανοίγει για τα καλά ο δρόμος για τον Ολυμπιακό, που θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη, ώστε να τον φέρει στην Ελλάδα και να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα".

Γεννημένος στο Αμπιτζάν, στις 30 Νοεμβρίου 1987, με ύψος 1,75, μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, υπό προϋποθέσεις και στην κορυφή. Έχει κάνει 75 συμμετοχές και 12 γκολ με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, 187 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας ( Ligue 1), 25 στην Premier League και 45 στην Championship.

Έχοντας περάσει από τα πρωταθλήματα δύο χωρών, Αγγλίας (Λέστερ, Μπόρνμουθ, Λιντς) και Γαλλίας (Σεντ Ετιέν και Τουλούζ), φιλοδοξεί να δοκιμάσει την τύχη του σε μια διαφορετική χώρα, σε μια ομάδα που θα του δώσει το δικαίωμα να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ