ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Μασούρα και Ντόη στην Αγγλία, επιστρέφει ο Ρέτσος

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Λαβωμένος θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League απέναντι στην Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την συγκλονιστική πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, όμως ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για τους δύο αγώνες με την Άστον Βίλα.

Στον πρώτο εξ αυτών, στο Μπέρμιγχαμ τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιιστές.

Ο Γιώργος Μασούρας δέχθηκε κίτρινη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή στην Αγγλία. Ο Αντρέας Ντόη αποβλήθηκε στο τέλος της παράτασης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα απουσιάσει κι αυτός από τον αγώνα με την Άστον Βίλα.

Ως προς τον τελευταίο, ο Μεντιλίμπαρ έχει ένα ευχάριστο νέο, αφού επιστρέφει ο Πάνος Ρέτσος, ο οποίος ήταν τιμωρημένος για τον δεύτερο αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ