ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το συμβόλαιο που δίνει στον Αραμπί για να ανανεώσει

Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί
Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία επαφή με την πλευρά του Αραμπί, έστειλε το μήνυμα πως του προσφέρει το ίδιο συμβόλαιο για τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Τι ισχύει με τους Τικίνιο και Χασάν.

Μετά από αρκετούς μήνες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, που ενδιάμεσα σταμάτησαν λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά συνεχίστηκαν το τελευταίο διάστημα, έφτασε η ώρα της κρίσης για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία επαφή με την πλευρά του παίκτη έστειλαν το μήνυμα πως του προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ολυμπιακός δίνει 2.000.0000 ευρώ τον χρόνο στον Μαροκινό σέντερ φορ, ο οποίος είναι πια 35 στα 36. Με αυτήν την προσφορά, η πειραϊκή ΠΑΕ δείχνει έμπρακτα πως εκτιμά όσα έχει προσφέρει ο παίκτης την τελευταία τριετία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Του δίνει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς μείωση που να σχετίζεται με την ηλικία του.

Πλέον, απομένει να δούμε τι θα πράξει ο Αραμπί, ο οποίος θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και νοιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα ο ίδιος και η οικογένειά του, ή αν θα προτιμήσει αλλαγή περιβάλλοντος. Προς το παρόν, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή ομάδα που να του προσφέρει τα χρήματα που του δίνουν οι ερυθρόλευκοι. Μόνο από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία μπορεί να βρει περισσότερα και είναι θέμα τι προτιμά ο ίδιος.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει άμεσα το ζήτημα του Αραμπί, διότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την όλη κατάσταση στην θέση του κεντρικού επιθετικού. Αν συμφωνήσει να παραμείνει ο Μαροκινός σέντερ φορ, έχει καλώς. Αν όχι, η πειραϊκή ΠΑΕ θα χρειαστεί να αναζητήσει λύση βασικού στράικερ από την διεθνή αγορά.

Ο Τικίνιο και ο Χασάν

Επίσης, ο Τικίνιο Σοάρες φέρεται να απασχολεί την Φενέρμπαχτσε, όπως και ομάδες από την Πορτογαλία και την Βραζιλία και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή να προκύψει επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του. Ενδεχομένως, ακόμη και αν παραμείνει ο Αραμπί στον Ολυμπιακό, ίσως χρειαστεί να γίνει κίνηση για επιθετικό, εάν πωληθεί ο Βραζιλιάνος φορ.

Βέβαια, υπάρχει και η λύση του Χασάν, ο οποίος επιστρέφει από τον δανεισμό του από την Κόνιασπορ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023, που σημαίνει πως, είτε θα πρέπει να αξιοποιηθεί είτε να πωληθεί προκειμένου να μην τον χάσει η πειραϊκή ομάδα ως ελεύθερο μετά από ένα χρόνο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει 37 συμμετοχές, 11 τέρματα και 4 ασίστ μέσα στη σεζόν με την τουρκική ομάδα.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως το ζήτημα του Αραμπί και γενικά του σέντερ φορ είναι άκρως κομβικό για τον Ολυμπιακό, πριν οι ερυθρόλευκοι προχωρήσουν στις υπόλοιπες κινήσεις τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ