ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μένει στην Αθήνα ο Αραμπί, αναμένει τη συνάντηση με τη διοίκηση για το μέλλον του

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμεινε στην Αθήνα, αναμένοντας την συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την σεζόν 2021-22 με την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος και 47ου στην ιστορία του και οι ποδοσφαιριστές από την Τετάρτη (18/5) ξεκίνησαν τις διακοπές τους.

Ωστόσο, δεν ετοίμασαν όλοι τις βαλίτσες τους, ούτε είναι ακόμη με τα εισιτήρια στο χέρι. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για παράδειγμα, έμεινε στην Αθήνα αναμένοντας την συνάντηση με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Μάλιστα, ο Μαροκινός σέντερ φορ είναι διατεθειμένος να παραμείνει εντός των τειχών όσο χρειαστεί, μέχρι να βρεθεί η άκρη με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του και διαπιστώσει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην καριέρα του.

Ο Αφρικανός στράικερ θέλει να συνεχίσει στην πειραϊκή ομάδα, το επανέλαβε και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και στο τελικό ραντεβού με τη διοίκηση για ξεδιαλύνει το τοπίο.

Πότε θα γίνει αυτή η συνάντηση; Κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να πει με σιγουριά. Μπορεί το ραντεβού μεταξύ διοίκησης και Αραμπί να γίνει απόψε ή την Πέμπτη (19/5), μπορεί και στο τέλος της εβδομάδας. Είναι κάτι πάντως που θα ξεκαθαρίσει σύντομα, διότι πρέπει να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός της πειραϊκής ομάδας για την επόμενη περίοδο. Και το ζήτημα του βασικού σέντερ φορ της νέας σεζόν είναι κομβικό για τον Ολυμπιακό.

Ο Αραμπί έχει αφήσει τη σφραγίδα του στους ερυθρόλευκους, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πετύχει 78 τέρματα σε 151 αγώνες την τελευταία τριετία, εκ των οποίων τα 9 γκολ σε 13 παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ. Μετράει πέντε χατ-τρικ με τον Ολυμπιακό, τα περισσότερα από κάθε άλλο ξένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου και η απόφαση λοιπόν δεν είναι εύκολη.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από παίκτες της ποιότητας, της προσωπικότητας και του πάθους του Μαροκινού και εφόσον τα βρουν στο οικονομικό θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Διαφορετικά, η πειραϊκή ΠΑΕ θα χρειαστεί να βρει έναν φορ υψηλού επιπέδου με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εντός των ημερών αναμένεται συνάντηση της διοίκησης και με τον Ματιέ Βαλμπουενά για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο εκκρεμεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ