ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Απίστευτες συμπτώσεις για Μπουχαλάκη - Γκιλιέρμε

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε έχουν τόσα κοινά, σε τέτοιο βαθμό που οι συμπτώσεις προκαλούν απίθανη εντύπωση. Οι δύο αμυντικοί χαφ του Ολυμπιακού, εκτός των άλλων, έχουν σήμερα (5/4) γενέθλια.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Κυριακή (31/4) με 2-1 τον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ των "ερυθρόλευκων" ήταν δύο ποδοσφαιριστές που δεν είναι η δουλειά τους το γκολ, αλλά κυρίως πώς θα αναχαιτίζουν τις επιθέσεις των αντιπάλων. Ο Γκιλιέρμε ισοφάρισε σε 1-1, την ανατροπή έκανε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Τόσο για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ όσο και για τον Έλληνα διεθνή, αυτά ήταν τα πρώτα τους γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Κρητικός χαφ μπορεί να είχε σκοράρει στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μπέρνλι, αλλά στις εντός των συνόρων διοργανώσεις δεν είχε βρει δίχτυα. Ο Νοτιοαμερικανός, έκανε σεφτέ με τα "ερυθρόλευκα".

Δεν είναι μόνο ότι αγωνίζονται πλάι - πλάι, έχουν σχεδόν τον ίδιο αριθμό συμμετοχών. Ο Γκιλιέρμε έχει κάνει 20 συμμετοχές στη Super League, 5 στο Κύπελλο και 5 στην Ευρώπη. Κοινώς 30 εμφανίσεις. Ο Μπουχαλάκης 17 ματς στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 9 στην Ευρώπη, 29 στο σύνολο. Το πιο εντυπωσιακό από όλα;

Ότι και οι δύο έχουν σήμερα γενέθλια! Ο Γκιλιέρμε γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1991 στο Santo André της Βραζιλίας, ο Μπουχαλάκης στις 5 Απριλίου 1993 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να ευχηθεί χρόνια πολλά στους δύο ποδοσφαιριστές της μέσω των λογαριασμών της στα social media...



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ