ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι θα κριθούν μετά τα Play-off

Όλοι θα κριθούν μετά τα Play-off
Τεν Κάτε

Μετά τα Play-off θα κριθεί η παραμονή του Τεν Κάτε στον ΠΑΟ, που στηρίζεται απ' την διοίκηση

Οι κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν γκρίνια ακόμα και στα καλύτερα σπίτια. Έτσι και στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-1 και την μείωση της διαφοράς που είχαν οι "πράσινοι" από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το κλίμα έχει χαλάσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσίασαν ότι ακριβώς και στο ματς με τον Θρασύβουλο. Αδιαφορία και έλλειψη καθαρού μυαλού.

Μπορεί το ματς της Φυλής βέβαια να μην τελείωσε με "κηδεία", όμως το ίδιο δεν συνέβη και την Κυριακή όπου το "τριφύλλι" ισοφαρίστηκε και μάλιστα κινδύνευσε ακόμα και με ήττα.

Το κακό κλίμα έχει αιτία...

Ένας από τους λόγους που δεν υπάρχει σταθερή απόδοση στην ομάδα είναι και οι συνεχείς αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην Φυλή όπου ο Νίνης πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, όμως στο ματς με τον Αστέρα δεν χρησιμοποιήθηκε καν από τον Τεν Κάτε.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά παράπονα από μερικούς παίκτες του "τριφυλλιού" για την αντιμετώπιση που έχουν από τον Ολλανδό τεχνικό. Ο Αντρέας Ίβανσιτς έχει τα περισσότερα από αυτά, καθώς δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την θέση του από την Εθνική ομάδα της Αυστρίας.

Βέβαια οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι των ευθυνών. Σε ματς που όπως λέγεται δεν χρειάζεται προπονητής για να κερδίσεις (Εργοτέλης εντός/εκτός, Αστέρας εντός) η απόδοση τους ήταν μέτρια, με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.

Τα πάντα θα κριθούν μετά τα Play-off

Δημοσιεύματα θέλουν τον Τεν Κάτε να είναι υπό κρίση από την διοίκηση του Παναθηναϊκού που παρουσιάζεται δυσαρεστημένη με την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια (κυρίως μετά τον αποκλεισμό από τον Πανσερραϊκό).

Θέμα Τεν Κάτε αυτή την στιγμή δεν υπάρχει βέβαια. Όλα θα κριθούν μετά την λήξη των Play-off και την θέση που θα πάρει το "τριφύλλι" σε αυτά.

Συνάντηση μετόχων την Παρασκευή

Την Παρασκευή ίσως και όχι την Πέμπτη αναμένεται να γίνει το προγραμματισμένο ραντεβού των μετόχων του Παναθηναϊκού, αφού ο Ανδρέας Βγενόπουλος μεσοβδόμαδα έχει παρουσίαση του πλάνου του για την Ολυμπιακή Αεροπορία ενώ την Πέμπτη είναι και το δεύτερο παιχνίδι της Ευρωλίγκα που συμμετέχει ο Παναθηναϊκός του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Εκεί αναμένεται να συζητηθούν όλα τα θέματα της ομάδας, χωρίς όμως να παρθούν αποφάσεις εν θερμώ. Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια συνάντηση μεταξύ Πατέρα-Αντωνίου και Τεν Κάτε σήμερα ή ακόμα και αύριο, με σκοπό να συζητηθούν τα θέματα που "καίνε".






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ