ΠΑΟΚ

Όλα για όλα στην παγωμένη Μόσχα!

Όλα για όλα στην παγωμένη Μόσχα!
INTIME SPORTS

Ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας του δίνει ο ΠΑΟΚ απόψε στη Ρωσία (19:00, ΑNT1) διεκδικώντας από την ΤΣΣΚΑ την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Είναι οξύμωρο και όμως πέρα για πέρα αληθινό. Στην Αθήνα τον 11 βαθμών κελσίου το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει... παγώσει με όσα συμβαίνουν μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα, στους -20 της Μόσχας, η καρδιά του χτυπάει δυνατά με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί την πρόκριση στους "16" του Europa League για να ζεστάνει τις καρδιές όλων των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων...

Το έργο του φυσικά είναι αρκετά δύσκολο μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 στην Τούμπα την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο τα όνειρα δεν απαγορεύονται και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με το μαγικό εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όπως είχαν επιστρέψει πριν 20 χρόνια οι τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας από το Βέλγιο ανατρέποντας το 1-1 της Τούμπας κόντρα στη Μαλίν νικώντας με 2-1 στις 2/10/1991, σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες του ΠΑΟΚ (διαβάστε αναλυτικά για τις ανατροπές του Δικεφάλου εδώ)

Με "Μούσλι" για την ανατροπή

Όλα για όλα λοιπόν για την μεγάλη ανατροπή απόψε στην παγωμένη Μόσχα με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης για να κάνει ότι και τον περασμένο Αύγουστο μέσα στην Κωνσταντινούπολη όπου σκόραρε και οδήγησε την ομάδα στην πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ.

Μια πρόκριση που αν έρθει θα την θυμούνται για μια ζωή οι περίπου 1.500... τρελοί που θα βρίσκονται το απόγευμα στις εξέδρες του "Λουζνίκι". Γιατί πραγματικά έχουν τρέλα για την ομάδα για να ταξιδέψουν μέχρι την Μόσχα και να συμπαρασταθούν στον ΠΑΟΚ σε πολικές συνθήκες!

* Δείτε ΕΔΩ σε πραγματικό χρόνο τις καιρικές συνθήκες στην Μόσχα

Χάβος: "Θα δώσουμε την μάχη μας"

Και για όσους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στη Μόσχα, το Sport24.gr είναι εδώ! Παρακολουθείστε το LIVE του αγώνα μέσα από την ιστοσελίδα μας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε videos στο Pre Game μέσα από το επιβλητικό γήπεδο στο οποίο οι παίκτες του Μάκη Χάβου θα δώσουν την μάχη τους όπως υποσχέθηκε ο Έλληνας κόουτς.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Sport24.gr για να δείτε την ατμόσφαιρα από το "Λουζνίκι" πολύ πιο νωρίς από την ώρα έναρξης του αγώνα (19:00) ο οποίος τηλεοπτικά θα καλυφθεί από τον ΑΝΤ1. Μια αναμέτρηση η οποία θα μας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγουμε λίγο από όλη αυτή τη μιζέρια που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στις εγχώριες διοργανώσεις...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ