ΠΑΟΚ

Με "Μούσλι" για την ανατροπή

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ MOTIONTEAM

Με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης θα παλέψει ο ΠΑΟΚ για την μεγάλη ανατροπή στην Μόσχα, όπως φάνηκε από την τελευταία προπόνηση. Συνθήματα και πανό από 20 οπαδούς του Δικεφάλου.

Η αποστολή της ομάδας του Μάκη Χάβου στην Ρωσία, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο πολικό ψύχος, αλλά και στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Οι ελπίδες του Δικεφάλου δεν είναι πολλές, αφού το 0-1 στην Τούμπα αναγκάζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ψάχνει νίκη μέσα σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα.

Παρόλα αυτά, τόσο ο Μάκης Χάβος, όσο και οι ποδοσφαιριστές του δεν πήγαν στην Ρωσία για διακοπές και πιστεύουν στην μεγάλη ανατροπή. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παραδοθούν εύκολα και θα παλέψουν για ό,τι καλύτερο μπορούν.

Σ' ότι αφορά στο σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει ο προπονητής του Δικεφάλου, φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει το αγαπημένο του 4-2-3-1, ενώ η ενδεκάδα φαίνεται πως έχει "κλειδώσει", αφού και την Κυριακή και την Δευτέρα ο Μάκης Χάβος δοκίμασε τους ίδιους.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Τσιρίλο και Κοντρέρας, αριστερά ο Λίνο και δεξιά ο Σνάουτσνερ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Πάμπλο Γκαρσία και Τσουκαλάς, αφού ο Βιτόλο δεν είναι 100% έτοιμος, αριστερά θα παίξει ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μουσλίμοβιτς και λίγο πιο πίσω ο Βλάνταν Ίβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κρύο ήταν τσουχτερό στην προπόνηση και όλοι οι παίκτες ήταν εφοδιασμένοι με κασκόλ, σκουφιά και γενικά ήταν πολύ καλά ντυμένη, ενώ το παρών έδωσαν και 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα, με τραγούδια, κασκόλ και πανό.

* Δείτε ΕΔΩ τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Μόσχα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ