ΠΑΟΚ

Χάβος: "Θα δώσουμε την μάχη μας"

Χάβος: "Θα δώσουμε την μάχη μας"
INTIME SPORTS

Πεπεισμένος πως οι παίκτες του θα δώσουν την μάχη τους για να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην παγωμένη Μόσχα, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του θα ρισκάρει. Δείτε videos από το OlaPaok.gr.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης (κρύο, συνθετικό τάπητας), παραδέχτηκε πως η ΤΣΣΚΑ έχει μικρό προβάδισμα, όμως δεν θεωρεί τίποτα τελειωμένο.

Ο Έλληνας προπονητής, μίλησε επίσης για την επιστροφή του Βιτότλο, τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τις ανησυχίες του, ακόμη και την περίπτωση να ζητήσει αναβολή του αγώνα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας.

Για τους παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στην έκβαση του ματς: "Εκτός από τη δυνατή αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας υπάρχουν και κάποιοι εξωγενείς παράγοντες όπως το πολικό ψύχος και ο συνθετικός τάπητας που θα επηρεάσουν. Κάναμε το καλύτερο για να προσαρμοστούμε, πιστεύω ότι οι παίκτες θα ανταποκριθούν. Νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ έχει μικρό προβάδισμα. Εμείς θα δώσουμε την μάχη μας και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο".

Για τον τρόπο παιχνιδιού: "Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κάναμε πολλές ευκαιρίες, με τον Πανιώνιο, όπως είπαμε, κάναμε το χειρότερό μας ματς, με την ΤΣΣΚΑ στα πρώτα 25 είχαμε επιθετικότητα αλλά δεν σκοράραμε. Στο αυριανό (σ.σ. 22/2) παιχνίδι όταν θα έχουμε την μπάλα θα κάνουμε επίθεση και όταν δεν την έχουμε θα κάνουμε άμυνα".

Για τον Βιτόλο: "Επειδή τελευταία έχει γίνει ντόρος για τον Βιτόλο, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα, ξέρουμε πόσο σημαντικό ήταν και οφείλουμε όλοι να τον βοηθήσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι θεώρησα ότι έπρεπε να αγωνιστεί. Για το αυριανό (22/2) έχω κάποιες αμφιβολίες επειδή θα υπάρχει συνθετικός τάπητας και πολικές συνθήκες".

Για το αν θα ρισκάρει: "Γενικώς θέλει ρίσκο στη ζωή και το ποδόσφαιρο. Θέλει ρίσκο... Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι θα είναι διαφορετικός από το πρώτο ματς".

Για το γεγονός ότι όταν ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ δεν αντιδρά: "Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τα παιδιά. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια μεγάλη ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ και δεν μπορείς να βάλεις γκολ στις ευκαιρίες που σου δίνονται μετά είναι και θέμα ψυχολογίας. Είναι σίγουρα ένα πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε".

Για το τι τον ανησυχεί: "Κατ' αρχήν η δυναμικότητα της αντιπάλου. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ξέρουμε ότι πετυχαίνει 4 γκολ μέσο όρο στην έδρα της. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες εξωαγωνιστικές συνθήκες που πιστεύω ότι θα επηρεάσουν. Εμείς, οφείλουμε να δούμε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή την δυναμικότητα της αντιπάλου ομάδας".

Για το αν ο ΠΑΟΚ ζητήσει αναβολή σε περίπτωση που έχει -15 βαθμούς: "Αυτό θα το δούμε. Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε, αφού αποφάσισε η UEFA ότι θα γίνει το ματς βράδυ εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Για την προσαρμογή των παικτών στο κρύο: "Οι παίκτες από το κρύο επηρεάζονται πάρα πολύ. Πρέπει να είσαι καιρό εδώ για να προσαρμοστείς, με δύο μέρες δεν μπορεί να υπάρξει προσαρμογή, η μόνη προσαρμογή που γίνεται είναι στο μυαλό".

Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Καραϊσκάκη: "Όταν γίνονται τέτοια πράγματα γινόμαστε ρεζίλι, όλοι όσοι είμαστε στον χώρο, ντρεπόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό".

Τέλος, ανέφερε: "Είναι πολύ καλό για όλους να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Δείτε ΕΔΩ τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Μόσχα

Τσουκαλάς: "Γεννημένος για τα δύσκολα ο ΠΑΟΚ"

Δεν είναι μόνο το 0-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και το πολικό ψύχος που έχει να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην Μόσχα. Παρόλα αυτά, ο Σταύρος Τσουκαλάς, δεν δείχνει να αγχώνεται και υπογραμμίζει πως ο Δικέφαλος είναι ομάδα γεννημένη για τα δύσκολα.

Για το αν είναι πρωτόγνωρη εμπειρία: "Ναι είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα, αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Ήρθαμε στη Ρωσία με τους συμπαίκτες μου για να αντιστρέψουμε την κατάσταση από το πρώτο ματς."

Για τις χαμηλές θερμοκρασίες: "Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες και διαφορετικές από την Ελλάδα. Από την ώρα, όμως, που θα μπεις στο γήπεδο δε σκέφτεσαι τίποτα. Και εμείς και η αντίπαλη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ίδιο καιρό."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι το αουτσάιντερ: "Η αλήθεια είναι ότι η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα με δυνατούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να είναι δυνατός σε τέτοια ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Πιστεύω ότι με προσπάθεια και πίστη μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση."

Για το αν υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει στο Λουζνίκι: "Υπάρχουν ναι. Και ο Δημήτρης ο Σαλπιγγίδης και άλλα παιδιά που έχουν παίξει σε αυτό το γήπεδο θα μας δώσουν κάτι από την εμπειρία τους."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ