ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Οικονομικό εμπόδιο για Καραχάλιο

Οικονομικό εμπόδιο για Καραχάλιο
καραχαλιος

Απαγορευτικές οι απαιτήσεις της Καλλιθέας για τον Καραχάλιο ανοιχτό παραμένει το θέμα για τον Εργοτέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες η Καλλιθέα και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε με ανθρώπους του Εργοτέλη οι οποίοι του μετέφεραν το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο μέσο, όμως η τιμή που άκουσαν κρίνεται απαγορευτική για τους Κρητικούς.
Ο Aθηναϊκός σύλλογος ζήτησε 100.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον ταλαντούχο μέσο, ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν οι διοικούντες του Εργοτέλη και πλέον περιμένουν την Καλλιθέα να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Άλλωστε οι Κρητικοί δεν συνηθίζουν να αποκτούν παίκτες που ανήκουν σε ομάδες, όμως ο 22χρονος άσος θεωρείται άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ελεύθερος παίκτης κατάλληλος για να καλύψει το κενό του Κοιλιάρα.

Πάντως αν η Καλλιθέα ρίξει την τιμή και ζητήσει περίπου 50.000-60.000 ευρώ τότε είναι πολύ πιθανόν να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η άποψη που έχουν εκφράσει οι ιθύνοντες της ομάδας της Β' Εθνικής είναι πως αν θέλουν τον παίκτη τότε να πληρώσουν, ενώ ο Καραχάλιος με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε την φετινή σεζόν πρόκειται να αποτελέσει παίκτη "κλειδί" την χρονιά που έρχεται.

Η πλευρά του 22χρονου μέσου που έχει συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια με την Καλλιθέα αναμένεται την Πέμπτη να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Σαλευρή, προκειμένου να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, όμως με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως ο Καραχάλιος θα μείνει για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο στο σύλλογο της Αθήνας.

Το θέμα με τον Καραχάλιο εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό για τον Εργοτέλη...










TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ